Position: sygdoms > 6 >

hovedpine forårsaget af brydningsfejl

   Refractive fejl i øjet er forholdsvis almindelige og ses i omkring 20 procent af alle børn undersøgt . En manglende evne til at fokusere klart på objekter , en brydningsfejl kan forekomme i mere end én grund . Belastningen på øjnene fra en brydningsfejl er kendt for at forårsage hovedpine . Dette har været årsag til nogle små kontroverser så mange læger nu mener , at brydningsfejl ofte overdiagnosed som årsag til hovedpine .

bygningsfejl


Astigmatism kan forekomme enten i barndommen eller voksenalderen . Det er forårsaget af en unormal krumning af hornhinden , der forårsager omdrejningspunktet for det ene øje , der skal uoverensstemmende med den anden. Objekter både tæt på og på afstand kan forekomme sløret . Hovedpine fra belastningen på øjnene fra denne betingelse er ganske almindelige . Normalt er denne brydningsfejl og hovedpine kan korrigeres med briller eller kontaktlinser , som korrigerer den ubalance .

Nærsynethed


Nærsynethed er mest almindeligt kaldes langsynethed . Denne brydningsfejl er normalt forårsaget af akse af øjeæblet er for kort . Hovedpine forbundet med dette brydningsfejl er også resultatet af for meget pres der lægges på øjnene fra et forsøg på at korrigere for ubalance . Briller og kontaktlinser er en forholdsvis nem måde at korrigere for tilstand og for at fjerne hovedpine , der er forbundet med dette brydningsfejl .

Nærsynethed


Nærsynethed er mest almindeligt opkaldt nærsynethed . Det er forårsaget af øjeæblet er for længe på sin adgang . Nærsynethed er den mest almindelige brydningsfejl fundet hos børn . Belastningen på øjnene fra denne brydningsfejl også forventes at forårsage hovedpine . Det er ofte en af de ting så for hvis et barn er blevet klaget over kronisk hovedpine . Briller og kontaktlinser er effektive både korrigere vision og fjerne hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------