Position: sygdoms > 6 >

hvad er en bifokal linse ?

   Ifølge Institut for Oftalmologi og Visual Fakultet ved University of Illinois i Chicago , opfandt Benjamin Franklin bifokale linser i 1784 som en måde for folk at kunne se objekter , der er både langt væk og i tæt rækkevidde . Dag , bifokale linser er tilgængelige for voksne med presbyopi og for børn og unge voksne, der har problemer med øjet fokus <. h2 > Definition
Bifokale linser indeholder to linser i ét stykke . Hver linse har en top segment og en bund segment . Hvert segment har en anden linse magt , så du kan tydeligt fokusere på fjerne objekter og objekter i tæt hold .

Segmenter


Den øverste segment af en bifokal linse giver dig mulighed for at se fjerne objekter , der ellers ville være uklart . Den nederste segment indeholder en anden linse magt, som giver dig mulighed for at se ting på nært hold , oftest til at læse og computer arbejde .

Overvejelser


Det kan tage tid for dig at tilpasse sig iført bifokale linser . Når man ser gennem bunden segment , objekter vises tættere på end de er , og ser ud som om de er placeret et andet sted , end de er . Du skal lære at automatisk at se gennem den relevante del af glasset for forskellige typer visning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------