Position: sygdoms > 6 >

hvordan man behandler IBS med narkotika

   Irriteret tyktarm ( IBS ) er en fordøjelsesfremmende problem, der forårsager tarmkramper og varierende afføring soliditet . En metode til behandling af IBS er at træffe recept narkotika . Ofte opfattes som rekreative narkotika , såsom kodein kan bidrage til at afhjælpe smerter af tarmkramper og stamceller diaré, som kan være til gavn for nogle , der lider af IBS . Men der er en voksende mængde beviser for, at narkotika også kan være til skade for sundheden for personer med irritabel tyktarm.
1
Tal med din læge om den bedste fremgangsmåde til behandling af irriteret tyktarm . . Narkotika er kun velegnet til en lille procentdel af dem med lidelse . Justering kosten er ofte en langt bedre , og stoffri , opløsning.
2 .
Tag den anbefalede dosis af narkotika hver dag . Opiat narkotika , såsom codein , der er mest effektive , når det tages på tom mave og kan kræve op til en time at træde i kraft .

3 .
Brug narkotika kun i korte perioder , og har en pause , før du begynder at tage et kursus . Narkotika er vanedannende og langvarig brug kan være skadelig .
4 .
Kontakt straks din læge , hvis din IBS forværres eller du lider af en uønsket symptomer under løbet af narkotika .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------