Position: sygdoms > 6 >

hvordan man bruger en fraktur bækken

  Bækkener er ikke alle lavet ens . Standarden bækken er formet som et toiletsæde og er stort , omkring fire inches tyk med en lidt lavere kvalitet i front . Bruddet bækken er lavet til at glide under patienten og er meget mindre så standard størrelse . Det er fire inches høj i den ene ende og efterhånden vokslys til en tomme på den anden ende

Du skal bruge: .
Fracture bækken
. Handsker .
Pad .
Rengøringsredskaber .

Toiletpapir eller fugtigt engangshåndklæder .
Tørt håndklæde.


1 .
Saml de nødvendige materialer , herunder brud bækken , pad , toiletpapir eller rengøring håndklæder og handsker ved sengen . Luk gardinerne rundt om sengen for privatlivets fred . Vask dine hænder , sætte handsker på og hjælpe patienten med at fjerne alt tøj fra det område, hvor gryden vil gå .

2 .
Drys pulver på panden , så det vil glide let . Placer gryden under patientens bagdel , placere din hånd under patientens lænd til støtte . Enden med håndtaget går i front og den flade ende mod bagsiden .
Hvis patienten ikke kan løfte sin bagdel ud af sengen derefter forsigtigt rulle patienten til den ene side og skub gryden under balderne . Fortæl patienten til at holde på den rækværk indtil gryden er placeret .
3 .
Hæv hovedgærdet , så patienten er i en siddende stilling , hvis det er muligt . Forlad Gardiner området og vente på at blive indkaldt , hvis patienten ønsker privatliv .
4 .

Hand patienten toiletpapir eller fugtigt engangshåndklæder . Hvis patienten ikke er i stand til grundlæggende hygiejne sygeplejersken skal udføre opgaven med rengøring mellemkødet efter evakueringen . Hold patienten på hendes side , efter at fjerne gryden til aftørring . Kontroller området for rødme eller hud brud og følg sygepleje protokol til behandling .
5 .
Giv patienten en fugtig håndklæde eller washrag at rense sine hænder , og et håndklæde til tørring . Sænk hovedgærdet og fjern bækken og puden væk under patienten , støtter tilbage med hånden .
6 .
Tøm indholdet af panden og rengør det med antibakterielle sæbe . Fjern derefter handsker og vask dine hænder .

gode råd og advarsler


 • For meget overvægtige patienter en anden sygeplejerske kan være nødvendigt for at hjælpe med rullende patienten .
 • Læs patientens journal eller en anmeldelse sygeplejerskens notater at være forberedt på eventuelle særlige medicinske behov .
 • Placer en pude mellem benene for hofte tilpasning , når rullende patient til den side , hvis det er nødvendigt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------