Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan gå med krykker & en gang boot støbt

  Det kan være en skræmmende og svær oplevelse at gå med krykker , mens dine ben er i en omvandrende boot stemmer. Hvis du har fået dig ind i en syltet agurk ved at bryde dit ben , vil et par krykker hjælpe dig manøvrere og genvinde nogle uafhængighed. Det kræver balance og nogle overkroppen styrke til perfekte bevæger sig rundt på krykker korrekt . Men ved at følge nogle få enkle trin kan du lære de nødvendige teknik til at gøre livet lettere
1 . .
Placer krykker i den rigtige højde . En medicinsk professionelle på hospitalet bistår med denne opgave . Toppen af krykke skal være mellem 1,5 og 2 inches under din armhule . Den hånd greb skal give din albue til at bøje lidt , når man står oprejst .
2 .
Sid på kanten af en seng eller stol . Sted hver krykke under hver af dine armhuler .

3 .
Stå op ved hjælp af dine gode ben for at tage det meste af din vægt , mens du trykker ned på greb og stå oprejst .
4 .
Balance din vægt på din gode ben og støt dig selv ved hjælp af krykker . Anbring ikke nogen vægt på din gå boot stemmer . Hvile dette forsigtigt på jorden .
5 .

Gå fremad ved at læne på dine gode ben , mens fremme både krykker omkring 2 meter foran dig . Løft benet med den støbte lidt fra jorden , og sving det fremad med krykker .
6 .
Læg alle dine vægt på krykker ved at trykke ned gennem håndgreb .

7 .

Bring gode ben frem til lige over hvor krykker er, og placere din vægt på det gode ben igen . Den gode ben og de to krykker fungerer som et stativ til at holde dig i balance.
8 .
Gentag trin 4 til 7 igen for at komme til din destination . Sørg for at du ikke sætter vægt på de støbte , og at dette ben er rykket frem , når du flytter krykker .

gode råd og advarsler


 • mindre skridt er mindre trættende for begyndere , der ikke er vant til at bruge krykker .
 • Se lige frem og ikke ned mod jorden , når du går med krykker . Dette giver dig ekstra balance og du vil ikke gå ned i noget .
 • Når du kommer op fra en stol eller seng , sørg for at det er stabilt , så det vil ikke rulle væk fra dig , når du står op . Hvis du falder ned igen , vil du kommer til skade .
 • Undgå skinnende , fedtet eller glat underlag for at undgå udskridning over og forårsager yderligere skade .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------