Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan komme over forkølelsessymptomer hurtigt

  Hoste , nysen , en løbende næse , ondt i halsen , brystet ubehag , træthed og lejlighedsvis hovedpine eller feber er et par tegn på en almindelig forkølelse . Ifølge California State University på Long Beach , typisk en kold går væk i 10 til 14 dage med eller uden behandling . At passe godt på din krop i det første tegn på en forkølelse er afgørende i en vellykket komme over din forkølelsessymptomer hurtigt

Du skal bruge: .
Vand /frugtsaft
. Suppe .
Ibuprofen .
Hostesaft /dråber .

Luftfugter .


1 .
Grøft dårlige vaner som rygning og alkoholforbrug straks . Rygning eller endog indånde passiv rygning kan gøre din forkølelsessymptomer værre .
2 .

Drik masser af klare væsker . Drikker væske hjælper til at løsne slim i kroppen . Columbia University Medical Center anbefaler at drikke masser af væske som vand , juice og klar suppe .
3 .
Få masser af hvile . Din krop har brug for tid til at hvile og helbrede til at fungere optimalt .
4 .
Tag alle rigtige medicin , såsom ibuprofen og hostesaft /dråber , regelmæssigt . Columbia University Medical Center anbefaler at tage 200mg ibuprofen , eller 02:58 tabletter , hver sjette time eller efter behov for feber og smerter kontrol .

5 .
Fugtes dit hjem og tage dampende brusere . En luftfugter er et apparat , der øger fugtigheden i luften . Ved hjælp af en luftfugter og under hyppig dampende bad vil hjælpe tynd slim i kroppen som følge af den kolde og vil give dig mulighed for at trække vejret lettere .
6 .
Undgå at fange en anden kold af praktiserende korrekt hygiejne . California State University på Long Beach anbefaler at vaske dine hænder ofte , at få regelmæssig motion , spise sundt , få tilstrækkelig hvile og undgå andre mennesker og deres ting , når de er ramt en forkølelse.

gode råd og advarsler


 • Du kan lindre ondt i halsen ved at gurgle varmt saltvand flere gange om dagen i et par minutter ad gangen .
 • Hvis dit kolde varer længere end 10 til 14 dage , skal du kontakte din læge med det samme .
 • Må ikke anvendes antihistaminer til at lindre dine kolde symptomer , da de kan forårsage overdreven udtørring og gøre sekreter for tykt for kroppen at fjerne.
 • Vær opmærksom på , at alene afhængig af medicin for at helbrede din forkølelse hurtigt symptomerne ikke vil arbejde . Der er i øjeblikket ingen medicin, der kan helbrede en forkølelse . At passe godt på din krop ved at hvile og drikke rigeligt med væske er den bedste måde at slippe af med kolde symptomer hurtigt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------