Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan sænke opiat tolerance

  Opiater tolerance er et fænomen opleves af personer, som bruger narkotika for smerter kontrol . Over tid patienterne opmærksom på, at de foreskrevne doser af medicin er ikke længere effektivt at kontrollere deres smerte . Venstre ubehandlet opiater tolerance kan føre til unødvendige lidelser og mulige afhængighed til ordineret medicin

Du skal bruge: .
Liste over aktuelle medicin

selvevaluering


1 .
Tjek den vejledning, din recept . Vær sikker på, de svarer til de instruktioner fra din læge . Hvis der er uoverensstemmelse mellem lægens anvisninger og på apoteket instruktioner omgående kontakte lægen for at kontrollere, hvordan du skal tage medicinen .

2 .
Overvej hvor effektiv medicin har været i tidligere . Bestem hvor effektiv mæglingen er i øjeblikket og gøre et notat af forskellene .
3 .
Gennemgå din daglige rutine . Lav en note af en eventuel stigning eller ændringer i aktiviteter, der kan påvirke niveauet af smerte du oplever .

Se din læge1 .
Planlæg en aftale med din læge . Hvis det er muligt og praktisk , planlægge en aftale med den læge, ordineret medicin oprindeligt . Hvis det ikke er muligt eller praktisk at se den ordinerende læge , lave en aftale med din praktiserende læge .
2 .
Medbring liste over aktuelle medicin , herunder dosering beløb og frekvens med til din udnævnelsen .
3 .

Tal med din læge . Vær forberedt på at fortælle ham, at din nuværende medicin ikke længere er reel . Orientere dem om ændringer i din rutine , som kan være medvirkende til din øget smerte . Beskriv din læge placering og arten af den smerte , du oplever . De skal bruge disse oplysninger til at fastslå , om dine smerter er forårsaget af opiater tolerance eller anden årsag .
4 .
Spørg din læge specifikt om muligheden for opiater tolerance . Læger ser snesevis af patienter hver dag , de kan ikke huske alle detaljer af hver enkelt patient . Hvis du mener, at der er nogen mulighed , du oplever opiater tolerance lægen .

gode råd og advarsler


 • Aldrig øge den foreskrevne dosis eller frekvensen af smertestillende medicin uden først at have konsulteret Deres læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------