Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan undgå virkningerne af oc spray

  OC spray ( " OC " står for " oleoresiner peberfrugt "i forhold til de anvendte kemiske ) er bedre kendt som peberspray . Det vigtigste formål med peberspray er at irritere øjne og hud på den person, der er sprøjtet , samt forårsager smerte ved indånding , og dermed midlertidigt invaliderende dem . Det er ofte brugt af politiet på kriminelle , men små dåser peberspray kan udføres af dem, der føler risiko for angreb for at tilbyde en vis beskyttelse . Nogle gange kan du finde dig selv det uskyldige offer for en peberspray angreb , så at vide, hvordan man kan minimere virkningerne vil komme i handy .

Du skal bruge:
Baby shampoo
. Øjenskyller .
Våde håndklæder .
Gasmaske .

Vandtæt beklædning .


1 .
Bær en gasmaske hvis du er i nærheden af peberspray . Dette vil hjælpe dig med at undgå virkningerne af peberspray , hvis det sprøjtes i nærheden af eller på dig .
2 .

Bær tøj , der dækker alle nøgne hud , og sørg for at bruge materialer, der gør ikke fælde kemikalier , og dermed risikerer at iblødsætning igennem til din hud . Må ikke bære kontaktlinser , da disse kan også fange peberspray og forværre effekterne.
3 .
Lad det område, hvor du var sprøjtet så hurtigt som muligt , bevare roen , og langsomt indånde frisk luft . Dette vil bidrage til at undgå et udbrud af hoste .
4 .
Anvend baby shampoo til alle de ramte områder , da dette er med til at neutralisere virkningen af peberspray . Vask spray ud med vand , men sørg for at klappe din hud tør , gnide det risikerer at slibe den kemiske videre ind under huden

5
Vask dine øjne med øjenskyller . flydende eller rindende vand . Hvis du ikke har adgang til nogen af disse , blinke hurtigt at stimulere produktionen af tårer .
6 .
Place våde håndklæder over dine øjne for at minimere eventuelle hævelser og fortsatte irritation .

gode råd og advarsler


 • Gå til skadestuen , hvis symptomerne forværres eller vare ved i mindst en time .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------