Position: sygdoms > 6 >

invalidepension for astma

   I Storbritannien er 5,4 millioner mennesker er berørt af astma , herunder 1. 100 tusind børn . Personer med astma kan modtage tilskud via invalidepension , et føderalt program, der tilbyder økonomisk støtte til personer med handicap under 65 år

Typer


For at kvalificere sig , skal den pågældende være opholder sig lovligt i Storbritannien . Hun må også have en forringelse af mobiliteten eller har behov for personlig pleje og bistand . En omsorgsgiver af et barn under 16 år kan også gælde for DLA , men skal også bevise, at det er nødvendigt for bistand inden for mobilitet, pleje eller begge dele.

funktioner


En person med astma kan vise et problem med mobilitet , hvis gå en kort afstand gør ham træt eller forpustet . Til pleje komponent , skal ansøgeren vise, at de har brug for hjælp eller opsyn til grundlæggende egenomsorg , for et barn , skal dette ud , hvilken type hjælp, som er nødvendig for hans aldersgruppe .

Overvejelser


DLA er en skattefri gratis program . For dem, der kvalificerer , er der ingen trangsundersøgelse og de behøver ikke at være en del af en national forsikringsprogram . En person eller plejeren under alle indkomst kan anvende , og vil ikke blive afvist på grundlag af indkomst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------