Position: sygdoms > 6 >

puder at stoppe snorken

   Hvis du partners snorken er at holde dig oppe hele natten , kan du ønsker at investere i en pude , der kan hjælpe ham til at stoppe snorken . De fleste patenteret anti-snorke puder er også designet til at forbedre sove kropsholdning , så at bruge dem vil ikke alene gøre for en rolig nats søvn , men det vil også efterlade dig og din partner føle sig mere veludhvilet og fyldt med energi .

Blackstone Pillow


Stemt verdens mest komfortable og effektive anti-snorken pude af forbrugere , dette produkt har en forsænket -core support, som vugger hovedet og hæver og justerer dit hoved til at åbne op trange luftveje . Det rejser hagen væk fra brystet for at opnå en effektiv snorke reduktion . Blackstone Pillow hjælper også til at afhjælpe hovedpine , nakke og skulder smerter og sure opstød . Regelmæssig brug vil hjælpe med søvnapnø , snorken og dagtimerne træthed . Du kan også forvente bedre ilt cirkulation og længere perioder med dyb , uafbrudt søvn . Dette patenterede produkt er kun købes online og leveres med en syv års fabriksgaranti garanti .

Snorke Pude


Designet med en forstærket hoved og hals roll , vil dette pude sætte dit hoved i en position , hvor din hals åbner til at tillade mere luft ind i din vejrtrækning passage . En ekstra kile funktionen elevatorer din torso til at lindre mere pres omkring halsen området . Dette vil bidrage til at fjerne snorken . Ud over at hjælpe med snorken , også dette produkt hjælper med at lette sure opstød . Den Snorke Pillow har været på markedet i mange år og har tjent sig selv et godt ry blandt læger . Puden fås i to størrelser , petite for kvinder og regelmæssig for mænd .

bedre søvn Pillow


neurokirurg Dr. Joseph Berke opfundet denne pude til at bekæmpe hans kamp med søvnløshed og hjælpe andre , der kæmper med snorken , søvnapnø og dårlig sove arbejdsstillinger . Konstrueret med super high- density hypoallergen urethan hukommelse skum , er dette produkt været igennem mange kliniske forsøg , som har bevist sin effektivitet i at reducere snorken . Bygget med et center og side fordybning , kan du sove på maven , side og ryg med denne pude . Better Sleep Pillow perfekt konturer din overkrop og yder støtte . Dette er afgørende for at forhindre snorken . Nichen vil yde den støtte, din arm , hoved og hals kræver , så vægten af din krop ikke hindrer din vejrtrækning passager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------