Position: sygdoms > 6 >

reflux & te brug

   Gastroøsofageal reflukssygdom ( GERD ) , også kendt som refluks , er en betingelse , når mave syre plaske i spiserøret . Dette er normalt på grund af en svækkelse af musklerne i den nederste spiserøret . Symptomer på GERD omfatter halsbrand og ubehag i brystet , som kan afbødes eller forværres af kostvalg

Drikkevarer .


koffeinholdige drikkevarer , herunder kaffe , sort te , myntete og sodavand er kendt for at forværre symptomerne i forbindelse med refluks . For patienter , der lider af GERD , bør alle sorte teer , såsom morgenmad og Earl Grey te undgås .

Urtete


Ikke-mynte , naturlægemidler og rød te såsom kamille og Rooibos anbefales til dem med refluks . Derudover koffeinfri te er ofte veltolereret . Citrus tendens til at forværre symptomerne på GERD , så Verbena-typen teer bør anvendes med forsigtighed . Prøv at starte med små mængder for at se, hvordan din krop reagerer .

Uddrag Tillæg


Som i 2010 , er der ingen afgørende beviser for , at grøn te ekstrakt er til gavn for tarm sygdomme , men i populærkulturen , ekstrakt af grøn te for intestinal lidelser menes at være gavnligt. Desværre , for patienter der lider af refluks , ekstrakt af grøn te kan forværre problemet og bør ikke anvendes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------