Position: sygdoms > 6 >

vertigo renovering øvelser

   Vertigo er en tilstand, der forårsager de ramte til at føle som om hans eller hendes omgivelser er spinning . Det kan være diagnosticeret af en læge , som så vil bestemme forløbet af behandlingen , som kan omfatte repositionering og renovering øvelser for at genoprette personens normale balance .To typer renovering behandlinger er den Canalith repositionering procedure ( også kaldet Epley manøvre ) , som anvendes til halvrunde kanalen problemer , og det Cawthorne-Cooksey øvelser , er der bruges til vestibulær problemer .

Canalith Repositionering /Epley Manøvre


Stimulering af den bagre halvcirkelformede kanal , som er beliggende i det indre øre , kan forårsage svimmelhed . Små bevægelser , såsom at flytte dit hoved på en pude eller stigende hurtigt fra sengen , kan forårsage en episode , som er karakteriseret ved kvalme , opkastning og unormale bevægelser af øjnene .Canalith /Epley repositionering procedure behandler denne betingelse , kendt som godartet paroxysmal positionering vertigo . Denne procedure indebærer langsom bevægelse fra siddende stilling til en tilbagelænet holdning med visse hoved bevægelser .Lægen vil vende hovedet fra den ene side til den anden , samt lavere det under proceduren . Hver stilling holdes i 30 sekunder . Flytning af hovedet til den position , der forårsagede vertigo vil afgøre , om proceduren virkede . Du kan også udføre disse bevægelser derhjemme . Udøvelsen forårsager partikler i det indre øre til at flytte tilbage hvor de hører hjemme , væk fra den halvcirkelformede kanalen . Og ifølge den Merck Manual , det hærder 90 procent af patienterne og en yderligere 5 procent , når gentage øvelsen.

Cawthorne-Cooksey Øvelser


Cawthorne-Cooksey øvelser bruges til at behandle vestibulære problemer . Det vestibulære system omfatter det indre øre og hjernen . Skade eller sygdom kan forårsage en lang række symptomer , herunder svimmelhed. Én øvelse omfatter øjenbevægelser , der starter langsomt og derefter hurtigere . Øjne gå op og ned og derefter fra side til side . Head bevægelser udføres i samme fashion. Exercises også skulder løftede , bøjede sig frem fra en siddende og stående stilling , og gå på tværs af et rum med øjnene åbne og lukkede .

Forholdsregler


For at undgå svimmelhed episoder , så prøv at styre uden om enhver pludselig hovedet bevægelser , holde hovedet lodret og sove med to puder . Hår skal være shampooed under et brusebad , og besøg hos tandlægen eller frisøren , bør undgås.

Efter en uge med at udføre disse Renovering øvelser , bør patienten forsøge den holdning , der forårsagede den oprindelige vertigo . Nogen bør være til stede under forsøget på positionen , i tilfælde af vertigo afkast . Indberette resultaterne til din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------