Position: hotel888 > 6 >

anvendelser af Boiron histaminum

  

Du skal bruge:
antibiotika creme
. Træ, pap eller noget andet stift .
Slips ( bandager , tape , tøj , slips , osv.
) .

Histaminum ( histamin hydrochloricum ) er en homøopatiske middel fremstillet af selskabet Boiron , blandt andre virksomheder. Homøopatisk medicin baseret på " lov infinitesimals ", som siger , at den mindste dosis af en irriterende stof kan være dens modgift . Da Histaminum kan være et irritationsmoment , der skaber en kløe sensation , da en homøopatisk middel til at benytte det skabe en anti-kløe effekt .

Allergier


Det vigtigste formål for at bruge Histaminum er for allergi nødhjælp . Faktisk lister Boiron 's egen hjemmeside " allergi " som det eneste brug for histamin hydrochloricum . Den typiske dosis til behandling af allergi , ifølge producenten , er fem piller på et tidspunkt , tre gange om dagen .

Kløe


Da Histaminum er faktisk et stof, der skaber kløe i den homøopatiske model, stoffet kan anvendes til at bekæmpe kløen , uanset om det er forbundet med allergi eller ej . Mens denne medicin kan i teorien blive brugt til at behandle enhver form for kløe , er homøopatisk medicin bedst administreres gennem en sundhedsperson som en biopat eller homøopat .

næsespray


Selvom det ikke er lavet af Boiron , en anden brug histamin hydrochloricum er i næsespray . Selvom det ikke umiddelbart efter principperne i "et middel " , der er fulgt i homøopatisk medicin , nogle naturlige næsespray virksomheder gør brug histamin hydrochloricum i deres næsespray at løse de kløende fornemmelser , der går sammen med nasal irritation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------