Position: hotel888 > 6 >

drukning og CPR

   At lære at udføre genoplivningsudstyr på nær-drukning ofrene kan betyde forskellen mellem liv og død . Ifølge National Institutes of Health , drukner 6. 000 til 8. 000 mennesker i USA hvert år

Du skal bruge: .
Antibiotisk fløde
. Træ, pap eller noget andet stift .
Slips ( bandager , tape , tøj , slips , osv.
) .

Førstehjælp


Du må ikke sætte dig selv i fare under forsøg på at redde en druknende offer , såsom ved at indtaste farlige vand eller gå på is . Begynde at give redning ånde så hurtigt som muligt , hvis personen ikke længere er vejrtrækning og fortsat at give redde vejrtrækninger hver få sekunder . Fjern eventuelle vådt tøj og dække ham med et tæppe til at sikre, at han bliver varm . Hold nakken lige og søge lægehjælp omgående .

Overvejelser


Selv om det er bedst at give hjertemassage med det samme, er det altid umagen værd. "Det kan være muligt at genoplive en druknende person , selv efter en lang periode under vand , især hvis personen er ung og var i meget koldt vand , "fortæller National Institutes of Health .

Identifikation


Fordi en person , der er ved at drukne typisk kan ikke ringe efter hjælp , må du stole på andre tegn . Eksempler kan nævnes en person svømme , mens klædt , med angivelse han er faldet i vandet , og en svømmer med uregelmæssige bevægelser i vandet , eller hvis kroppen ikke længere er synlige --- to tegn han er udmattet . Drowning årsager omfatter selvmordsforsøg , slag mod hovedet , gå på tynd is , drikke alkohol på en båd , manglende evne til at svømme og forlader børn uden opsyn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------