Position: hotel888 > 6 >

hvordan man beregner stivhed

  Forhold som gigt , fibromyalgi og problemer med skjoldbruskkirtlen kan forårsage en samlet stivhed . Så kan personskader eller koldt vejr . Selv depression er undertiden ansvarlig for fysiske symptomer som muskel -og ledstivhed . Når du har en virus , kan du føler dig anspændt og stiv over det hele. Sammen med denne stivhed , er der ofte smerter . Rating fornemmelse af stivhed kan gøres på flere måder

Beregning Stivhed Symptomer


1 .
Vurder dit niveau af stivhed i en Likert skala . En Likert skala for stivhed er en numerisk skala fra 1 til 10. De 1 på skalaen betyder ingen symptomer på stivhed overhovedet. Ti ville betyde den højeste grad af stivhed . Hvis du skal holde fast i armene på en stol at stå op på grund af stivhed i knæene , du kan sats selv en 7 eller 8 . Hvis du kan rulle ud af sengen uden meget besvær eller smerter , men føler stiv , når du står op , kan dette være en 3 eller 4 på skalaen. Ikke at kunne komme op fra gulvet ville rang en 9 eller 10 .

Flere gange om dagen ( hver morgen og aften er en god start ) , tune ind på din krop og vurdere dit niveau af stivhed med en række 1 til 10 på skalaen . Over tid , vil du vide dit sortiment af stivhed .
2 .
Hold et symptom dagbog . Skriv ned , når du føler stivhed og beskrive , hvordan intens det er . Bemærk også, aktiviteter, der gik forud for stivhed . Måske du gik en lang tur eller har nogle havearbejde . Hold styr på fødevarer, du spiste for nylig . Ifølge Kvinder til Kvinder kan fødevarer følsomheder eller allergi forårsager betændelse , der fører til stivhed . Fastholdelse af et tidsskrift viser mønstre af , når stivhed sker, og måske årsagerne til det .

3 .
Gør række -of-motion vurderinger . Ledstivhed medfører den begrænsede rækkevidde af bevægelse . Hvis du kan udføre bestemte strækninger , så du har tilstrækkelig bevægelsesfrihed . For eksempel , måler scratch testen skulderen fleksibilitet . Du rejser en arm op over din skulder . Bøje albuen og forsøge at placere din hule hånd på ryggen . På samme tid sætte den anden hånd bag ryggen og forsøge at få fat i fingrene på den arm overhead . Hvis dine fingre overlapper hinanden , du har gode vifte af bevægelse . Hvis de ikke kommer tæt på hinanden , er din vifte af bevægelse begrænset . Der er vurderinger af hofte , lav ryg, knæ , fingre og meget mere.

gode råd og advarsler


 • Hvad stivhed betyder for dig , kan ikke være den samme for alle andre . Beskriv dine symptomer nøjagtigt og fuldstændigt til medicinske fagfolk for de bedste resultater .
 • Når kroppen er kronisk stiv og i smerte , kunne dette være et tegn på en alvorlig tilstand . Få en grundig undersøgelse af en relevant medicinsk uddannet person.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------