Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan helbrede et brækket kraveben

   Kraveben , som også kaldes kravebenet , er placeret under halsen og på tværs af kroppen ved skuldrene . Healing fra en brækket knogle på benet eller armen giver en læge til at placere en støbt og holde lemmer immobile . En kraveben ikke har mulighed for et støbt , fordi det ikke er en lem og et støbt er upraktisk

Du skal bruge: .
Sling
Ottetal bandage ( ekstraudstyr) .
Smertestillende .1 .
Gå til lægen og få ben røntgenfotograferet . En X-ray vil afgøre , om smerten er en pause eller et blåt mærke . Bruised knogler er smertefulde , men de kræver ikke den samme mængde pleje og helbrede nemt .
2 .
Bær en slynge . Læger vil give en foreslået periode , som vil adskille sig baseret på den form for pause , placeringen af pausen og patientens alder . Sejlet vil forhindre skulderen eller armen fra at flytte , og vil begrænse yderligere skade . Patienterne kan bruge et ottetal bandage så godt, hvis det foretrækkes .
3 .

Tag smertestillende medicin . I de fleste tilfælde er en mild smertestillende gerne acetaminophen ( Tylenol ) passende . Hvis pausen kræver operation eller en læge vurderer, at det er for smertefuldt , vil lægen ordinere en smertestillende medicin , der er stærkere .
4 .
Tal med en læge, før du starter motion . Gradvise bevægelse og motion er passende under helingsprocessen , men en læge vil afgøre den hensigtsmæssige timing . Normalt kan mindre motion og bevægelse starter ved omkring to til tre uger i de fleste tilfælde . Hvis patienten har modtaget kirurgi , vil udøve timing forskellige.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------