Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan identificere fodproblemer

  Fodproblemer kan være fælles med mennesker, der er på deres fødder i flere timer ad gangen . Hertil kommer, at nogle mennesker ikke altid øve god dømmekraft , når det kommer fodpleje og fodtøj . Tight sko og høje hæle bæres i lange perioder kan føre til fodproblemer . En person, der er bekymret for hendes fødder , bør rådføre sig med en ortopæd , men det er muligt at identificere nogle af de mere almindelige fodproblemer . Dem, der lider af sukkersyge , bør være særlig omhyggelig med deres fødder og bør også rådføre sig med en læge med eventuelle problemer .
1 .
Undersøg dine fødder , især hvis du bemærker rød , kløende , skællende hud mellem tæerne . Du kan blive ramt af en svampesygdom tilstand , kendt som fodsvamp . Det er korrekt kendt som tinea pedes og er mere almindelig hos mænd og teenagere . Behandle dette med et svampemiddel medicin . Denne betingelse kan spredes ved hjælp af fælles brusere .
2 .
Kig efter enten en blød eller hård lille område rejst hvide hud, hvis du føler dig skarp , intens smerte i et område af din fod . Dette kan indikere en majs , som er et fælles fod klage . Ligtorne findes i de områder af din mund , der er under pres. De kan også som regel behandles effektivt af over-the-counter behandlinger , som nedbryder ligtorne . Hvis du føler en intens smerte og kan ikke finde en indlysende majs , tjekke dette med din ortopæd eller læge .

3 .
Undersøg din fod , hvis du lider smerte omkring storetåen fælles . Se efter tegn på inflammation . Knyster ske hvor storetåen bliver vinklet indad mod midten af foden og den anden tå . Dette kan tvinge toppen af den første metatarsal at rage fra foden , i bunden af den store tå , hvor en smertefuld knyst former . Dette er behandlet med smertestillende midler , specielle puder , og i alvorlige tilfælde ved operation .
4 .
Tjek fælles for din tå for at se om udgangen krøller tilbage på sig selv , og hvis det er bliver stiv . Dette kan være tegn på hammertådeformitet . Du kan også opleve en majs på enden af tåen . Lægehjælp skal søges , hvis du har mistanke om denne betingelse , da det ikke vil få bedre på egen hånd . Hammertådeformitet skyldes kontraktur af den fælles , eventuelt udløst af en sene /muskel ubalance , og forværres af stramme sko . Tidlig indgriben kan indebære benskinner , kortison indsprøjtninger eller orthotic enheder .
5 .

Tjek din mund hvis du har mistanke en verruca , også kendt som en plantar vorte . Dette kan være placeret på bolden af din fod , i bunden af din tå eller på din hæl . Vorter kan have små sorte pletter i nærheden af centrum og kan være smertefulde , hvis vægten er lagt på området . Vorter er forårsaget af en stamme af papillomvirus og synes at være let fanges , hvis du har en pause i huden . Vorter kan behandles med over -the-counter lotion .
6 .
Tjek dine tånegle for misfarvning eller tegn på infektion . Enhver smertefuld fornemmelse omkring toenail kunne tyde infektion . Du kan også se en sprødhed , smuldrende og misfarvning af neglen selv . Dette er forårsaget af en svampeinfektion og bør behandles af en ortopæd .

gode råd og advarsler


 • altid tør fødderne grundigt og slid ren sokker . Skift dine sko jævnligt , undgå og stramme ubehageligt sko .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------