Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan vænne ud af Doxepin

  Doxepin er et tricyklisk antidepressiv medicin , der bruges til at øge visse kemikalier i hjernen , såsom serotonin , for at løfte dit humør . Ifølge den amerikanske National Library of Medicine , hvor nogle individer tager tricykliske antidepressiva såsom Doxepin , bevise, at de ineffektive eller blive farligt for patienten at fortsætte behandlingen . I sådanne situationer , skal behandlingen stoppes . Der er flere trin til fravænning ud af et antidepressivt middel , og det skal gøres meget omhyggeligt, så du ikke lider nogen skadelige virkninger .

Du skal bruge:
antibiotika creme
. Træ, pap eller noget andet stift .
Slips ( bandager , tape , tøj , slips , osv.
) .


1 .
Lad din læge , at du ønsker at vænne ud af Doxepin . Dette vil give dig og din læge til at komme med en plan om at gradvist at skære ned på dit doser af lægemidlet . Han vil lade dig vide , hvilke symptomer du kan opleve i denne tid , og hvordan man håndterer dem . Aldrig gå kold tyrker . Dette vil sende dit system i chok , muligvis ført til et ekstremt skadelige virkninger på kroppen . Det er bedst at skære ned på din doser over tid .
2 .
overveje at ansætte en terapeut , når du starter din indledende fravænning , og /eller gør en støtteordning af familie og venner , der kan komme og se på dig hver dag , hvis du bor alene . Overvej dette dit forsikringspolice . Prøv kun at tage halvdelen af din oprindelige recept dosis for en måned . Igen , tale med din læge for at sikre dette er sikkert for dig . Fortsæt dette for en måned . Dette vil give din krop tid til at tilpasse sig den manglende Doxepin i dit system .

3 .
føre dagbog over dine følelser , både til gavn for dig og din læge . Dette vil lade din læge kender og forstår hvor du er , så hun kan afgøre , om du kan fortsætte afvænning , eller hvis en anden medicinering er nødvendig .
4 .
Udvikle en sund kost og motion regime . Dette vil hjælpe din krop til at naturligt balance stemningen-løft kemikalier , hvilket gør overgangen meget lettere . Du kan endda overveje at tilføje dagligt vitamintilskud til din kost .
5 .

Klip din sænket dosis Doxepin på midten, derefter at tage kun en fjerdedel af de oprindelige recept dosis . Tal med din læge, før du gør det, til at sikre, at du er medicinsk klar til at tage dette skridt . Fortsæt doseringen til to uger, eller så længe lægen dikterer . Hold op med din dagbog.
6 .
Fortsæt med dette regime , indtil du er ikke længere på Doxepin . Du kan opdage visse udløser at gøre dig deprimeret , og det er vigtigt at finde måder at bringe dig tilbage op af , at depression til at forblive slukket af medicin . Du kan opdage lindring i journaliseringen , kunst , musik , madlavning og motion. Disse ting er vigtige , så skriv dem ned og dele dem med din læge og /eller terapeut .

gode råd og advarsler


 • Forsøg aldrig at vænne af Doxepin hvis du går gennem store forandringer i dit liv , eller hvis det er en tid med høj stress for dig . Planlægge og tage din tid . Du kan også prøve nogle centrering øvelser for at få dig i den rigtige ramme i sindet , såsom praktiserende opmærksomme meditation eller yoga .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------