Position: hotel888 > 6 >

hvorfor flip telefoner er farlige

   Ifølge FN 's Internationale Telekommunikations Union , er der 5 milliarder mobiltelefon -brugere rundt om i verden . Der er mange stilarter af mobiltelefoner , men ingen særlige stil , herunder en flip telefon , er mere farlig end andre stilarter . Farer opstå fra hvordan telefoner er anvendt, og radiosignaler , der driver dem

Du skal bruge: .
Antibiotisk fløde
. Træ, pap eller noget andet stift .
Slips ( bandager , tape , tøj , slips , osv.
) .

Mobiltelefoner og kørsel


En af de største farer for mobiltelefon brug er, at de bruges af bilister . Alle distraheret kørsel er farlig , herunder taler om en telefon eller spejlvende den åben. Men , sms'er under kørslen er det mest farlige kørsel distraktion fra en enorm margin , stigende crash risiko med 23 procent . Laboratorie-og vejproever bekræfter denne konklusion , ifølge tests foretaget af Virginia Tech University og AAA Foundation .

stråling Risici


Mobiltelefoner udsender radiofrekvens (RF ) energi , selv om der i små mængder . Selv om mange give anledning til bekymring om mulige negative sundhedsmæssige virkninger af brugen af mobiltelefoner , er der ingen endelige resultater . Imperial London School of Public Health startede en undersøgelse i 2010 at afgøre, om mobiltelefoner øger risikoen for Alzheimers sygdom , slagtilfælde , dissemineret sklerose og andre sygdomme .

Cancer


En af de primære bekymringer mobiltelefon brug er muligheden for kræft at udvikle sig i tunge mobiltelefon brugere . Ioniserende RF-energi er den type, der findes i X-ray maskiner og lignende apparater . Det har vist sig at forårsage kræft ved gentagen eksponering . Fra 2010 , der imidlertid ikke undersøgelser viser, at nonionizing RF bølger i mobiltelefoner forårsage lignende kræftrisiko , ifølge National Cancer Institute .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------