Position: hotel888 > 6 >

Air Optix vs PureVision

   Air Optix Aqua og PureVision er to forskellige mærker af bløde kontaktlinser . Begge mærker er godkendt af FDA for varierende grader af natten slid . Begge mærker markedsføres som en måned udskiftning linser

Generelt Forskelle


The Air Optix Aqua for Astigmatism kontaktlinse er fremstillet af Ciba Vision . Det er FDA godkendt til seks nætter kontinuerlig natten slid . Linsen skal tages ud natten mindst én nat om ugen . PureVision kontaktlinser er produceret af Bausch og Lomb . De er FDA godkendt til 30 dage kontinuerlig natten slid .

tekniske forskelle


Air Optix Aqua kontaktlinser er lidt mindre . De har en diameter på 14 millimeter , mens PureVision kontaktlinser har en diameter på 14,2 millimeter . Den forreste overflade PureVision kontaktlinser har en asfærisk forreste overflade . Dette er designet til at forbedre visuel klarhed ved at reducere effekten af små mængder af astigmatisme i øjet .

Overvejelser


Air Optix Aqua og PureVision kontaktlinser er ens på mange måder , men de er sammensat af forskellige materialer . Et mærke kan fungere godt for nogen , mens den anden måske passer bedre til en anden . Vær sikker på at drøfte eventuelle konkrete spørgsmål vedrørende kontaktlinser med en optometrist eller øjenlæge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------