Position: hotel888 > 6 >

Gatorade for influenza

   Gatorade , navnet på en populær sport drikke, er en mulighed for at behandle symptomer på influenza . Selv om det kan være effektiv , er det ikke en nødvendighed , når det kommer til at bekæmpe influenza

Fordele


Ifølge en undersøgelse finansieret af Gatorade Sports Institute, sport drikke effektivt forhindrer dehydrering , hvilket kan ske som følge af den feber, som ledsager influenza . Den hydrering fra Gatorade kan også lette diarré , at resultaterne fra mave influenza , yderligere medvirke til at forebygge tab af væsker .

Misforståelser


Kroppen har brug for vand til at blive hydreret , og vand alene er tilstrækkeligt. Gatorade hjælper ved at erstatte væske , men det er ikke bedre end vand i forebyggelsen dehydrering . For dem , der lider af influenza , tilbyder Gatorade og andre klare væsker mere variation end vand , men de behøver ikke erstatte vand helt .

Overvejelser


I forhold til en frugt juice eller sodavand servering af samme størrelse , Gatorade har færre kalorier . Dette gør det til en levedygtig drink løsning for dem med influenza , som er at holde sig til en kost .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------