Position: hotel888 > 6 >

Hvordan kan jeg rette elektrode positionerne for en 12- bly EKG ?

  " Avanceret Fitness Vurdering og Motion Prescription " af Vivian H. Heyward , Ph. D. beskriver , hvordan den 12- lede elektrokardiogram måler hjertets elektriske aktivitet i løbet af hjertets cyklus . Depolarisering og repolarisering som et resultat af hjertet kontraktindgåelse, signal en elektrisk impuls til væv omkring hjertet . Den 12- bly EKG måles ved hjælp af 10 elektroder ( V ) og omfatter tre led fører , tre udvidet unipolære fører og seks brystet kundeemner. Ifølge " Merck Manual Home Edition ", EKG giver oplysninger om den del af hjertet , der udløser hvert hjerteslag , den nerve ledningsbaner i hjertet , rentesats og rytme i hjertet. . " Korrekt placering af hver elektrode er kritisk for nøjagtige resultater
1 .
Identificere anatomiske steder for elektrode placering . For at kunne udføre en 12- bly EKG test , find brystbenet , midt-clavicula line , forreste aksil linje og medio axillær linje . En blyant kan bruges til at markere steder for fremtidige placeringer .
2 .
Hent elektroder til de tre led leder . Placer en på højre arm og en på venstre på enten håndledet eller deltoid , og én på venstre ben nær anklen eller låret . Anskaf en grund elektrode og placer den på højre ben .

3 .
Placer seks brystet fører ( V1 til V6 ) i overensstemmelse med korrekt anatomisk placering . Placer V1 i nærheden af fjerde intercostal plads til højre for brystbenet , V2 på den modsatte side af brystbenet og V1 , og V3 på midtpunktet for en lige linje mellem V2 og V4 , som går på femte intercostal mellemrum langs medio clavicula linje. Sted V5 vandret til V4 på den forreste aksillære linje , og V6 bør være vandrette for at V4 og V5 på den midterste axillær linje .

gode råd og advarsler


 • Make sikker på, at patienten er afslappet , før du udfører en 12- bly EKG test på ham .
 • Når der udføres en EKG på en hvilende patient , så sørg for at hun ligger på ryggen på en eksamen bordet .
 • Hår , bør fjernes fra elektroden steder og renses med sprit før anbringelse af elektroder .
 • undgå at udføre en EKG test i nærheden af elektriske ledninger , da de kan forstyrre ordentlig aflæsninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------