Position: hotel888 > 6 >

årsager til dårlig siddestilling

   Kørsel til kontoret og skrivebordet-baserede arbejde er normen for millioner af mennesker . Disse stillinger er muligvis årsagen til en masse problemer med ryggen . Ifølge forskningsresultaterne præsenteres for Radiologisk Society of North America af canadiske og skotske forskere , der sidder i en faldt position årsager slid på de to laveste spinal niveauer og en reduktion i spinal -disk højde .

Uddannelse


Mange mennesker har en hukommelse på bedsteforældre og andre ældre slægtninge bede dem om at " sidde ret op og ned . " Folk understregede god kropsholdning , især hos børn . På nogle skoler blev børn forpligtet til at gå oprejst balancere en bog om deres hoveder . Stående høje og gå lige var ønskeligt træk . Denne understregning er faldet , og mange børn i dag næppe kender betydningen af ordet " positur ", ifølge " The Times ".

Habit


Så meget dårlige arbejdsstillinger er relateret til vane . Ludende er let at gøre , især når træt . Moderne møbler næsten tilskynder lounging omkring , med normalt kun de ældre eller personer med rygproblemer beder om en straight -backed stol . Det er ofte kun , når en person oplever en ryg eller nakke problem , at hun begynder at seriøst at overveje sin stilling .

Livsstil


Moderne livsstil og arbejdspraksis udgør en alvorlig udfordring for en god kropsholdning . Kørsel , især i tung trafik , eller stressende omstændigheder få føreren til at sidde i en foroverbøjet stilling , hvilket ikke er befordrende for god ryg helbred . Sidder foran en computer næsten uundgåeligt medfører dårlig placering af ryg og nakke , men er specielt designet ergonomiske stole kan hjælpe . Ifølge forskningen præsenteres for radiologiske Society , der sidder med ryggen vinklet lidt tilbage er den bedste position til din rygsøjle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------