Position: hotel888 > 6 >

berigtigelse hammer tæer & kører

  Løb med hammertådeformitet er en smerte , bogstavelig talt . Når du kører , din fod rammer jorden omkring 800 gange i timen , hvilket kan være ulidelig , hvis du lider af hammertådeformitet . Hammertådeformitet er en tilstand, hvor tæerne er bøjede eller kontrakt , der skyldes en forskydning af foden . Selv om hammertæer kan være genetiske , kan de også være forårsaget af en ubalance i sener , der får dem til at trække på tæerne og gøre dem bøje . Uanset årsagen , kan løbe med hammertådeformitet stede noget af en udfordring . Men når der træffes passende foranstaltninger , er det muligt at nyde at køre , selv om du har hammertæer .

Du skal bruge:
lammeuld
. Polstring .
Arch understøtter .1 .
Køb sko, der er løs i tæerne . Mange tilfælde af hammertæer er forårsaget af sko , der er for korte og tvinge tæerne til at bøje . Som et resultat , ofte sener i foden bliver forkortet , hvilket tæerne til at blive permanent bøjet . Sko med plads i tå -området giver tæerne til at strække sig ned og bo i deres naturlige , flade holdninger .
2 .
Wrap lammeuld omkring tæerne , hvis de har udviklet ligtorne på toppen som en følge af hammertådeformitet . Lammeuld kan bæres i tre eller fire dage uden forandring og vil forhindre, at ligtorne fra gnide op mod sko .
3 .

Placer polstring under tæerne , hvis ligtorne har udviklet på tips . Hvis du gør det vil holde ligtorne fra at ramme den sko , når du kører .
4 .
Place bue støtter i dine sko . Sådanne enheder vil ofte rette biomekaniske problemer i fødderne , der er årsag til hammertæer . Kig efter støtter , der er designet specielt til dem med hammertæer .

gode råd og advarsler


 • lammeuld og arch støtter er typisk tilgængelige på de fleste apoteker .
 • hammertådeformitet problemer kan normalt styres hvis behandles tidligt , Men er mere avancerede stadier ofte kun korrigeres med kirurgi
 • .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------