Position: hotel888 > 6 >

de typer af orthotic justeringer

   Orthotic tilpasninger skær , slynger eller seler , der bruges til behandling af forskellige problemer , herunder fod, knæ , ryg og arm smerter . De arbejder ved at yde støtte til kroppen og omlaegning af de knogler , aflaster tryk og smerte . Orthotics kan anvendes til deformiteter og /eller skader på bestemte dele af kroppen

Foot Orthotics


Foot orthotics er sko skær , der anvendes til svangstøtte , knæ smerter og fod og ankel betingelser . Stive, halvstive og custom -made orthotics benyttes af folk med diabetes , gigt og ældre fødder ; børn med fod deformiteter , og dem , der spiller en masse sport

Arm


Skinner er andre typer af orthotics . Disse giver immobilisering af og støtte til arm, mens behandlende skulder problemer , forstuvninger og stammer .

knæ


knæbandager og wraps er en anden type indlæg og bruges til at give knæet ekstra støtte og holde ledbånd immobile . Disse typer af orthotics bruges typisk til revet ledbånd , forstuvninger og stammer , ifølge sportorthotics . co. uk.

Andre typer

Andre typer af orthotic justeringer omfatter ryg og ribben seler og albue , fod og ankel seler . Disse orthotics kan bruges til at behandle en række skader .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------