Position: hotel888 > 6 >

grupper for stofmisbrug

   Alkohol-og stofmisbrug er en sygdom , der påvirker mere end tre millioner mennesker i USA Stofmisbrug kan forstyrre vigtige områder af livet , hvilket fører til forsømmelse af arbejde , familie og skole opgaver og kan have store sundhedsmæssige, mental sundhed og juridiske konsekvenser . Gruppe terapi er den mest almindelige behandling for mennesker med stofmisbrug og afhængighed problemer .

12- Step Grupper


Tolv -trins grupper er almindeligt kendt og har en lang tradition for at hjælpe folk med narkotika og alkohol afhængighed . Anonyme Alkoholikere var den første gruppe af denne art . Udtrykket " 12- step " refererer til den proces af nyttiggørelse , der er udfærdiget i 12 trin eller traditioner . Disse skridt anvendes af den enkelte og drøftes i-gruppen . Normalt en gruppe , som har været i behandling for et stykke tid vil " sponsorere " et nyt medlem og vejlede hende gennem trinene . Fordelen ved 12-trins grupper er , at de er selvstændige køre og medieret , eksisterende uden for psykiatriske system , og er gratis . De tilbyder også et fællesskab af ligesindede , der forstår afhængighed .

Psykoterapi Grupper


Psykoterapi grupper også bruges i behandlingen af misbrugsproblemer såsom stofmisbrug . Disse grupper er normalt drives af en autoriseret psykoterapeut og er baseret på diskussion af den enkeltes udfordringer , der førte til stofmisbrug . De kan findes i mental sundhed klinikker eller rehabiliteringscentre , at omkostningerne kan eller ikke kan dækkes af sygesikringen . Disse grupper er baseret på psykoanalyse , en teknik , der stammer fra arbejde Sigmund Freud . Teorien bag disse typer af grupper er , at stoffet anvendes dækker op eller anden form for intern smerte , normalt menes at være begyndt i barndommen , og at tilbagebetalingen skal komme fra afsløre at smerte .

Psychoeducational Grupper


De fleste af narkotika og alkohol behandling centre kræver patienter til at deltage psychoeducational grupper . Det primære mål for disse grupper er at uddanne deltagerne om medicinske, psykologiske og adfærdsmæssige konsekvenser af stofmisbrug . Disse typer af grupper kan hjælpe både patienter og deres familier forstår, hvad afhængighed betyder , og hvad processen med inddrivelse medfører .

Kognitiv adfærdsterapi Grupper

Motiverende samtaler er den primære kognitive adfærdsterapi teknik for stof nyttiggørelse grupper . Denne teknik er tidsbegrænset og målrettet . I en gruppe situation , anvender terapeuten et direktiv linje afhøring over for klienter , med det formål at hjælpe dem til at forstå de udløsende faktorer , adfærd , tanker og konsekvenser af brug . Disse typer af grupper er kortsigtede og har specifikke mål , og forsikringsselskaberne vil normalt dække deres omkostninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------