Position: hotel888 > 6 >

hvad test betyder en endokrinolog udføre ?

   En endokrinolog er en læge , der har specialiseret sig i kirtler, der producerer hormoner , der regulerer forskellige kropsfunktioner . Det betyder , at en endokrinolog bruger en stor test for at gøre sit job-trods alt den bedste måde at måle , om en kirtel fungerer korrekt , er at teste for en tilstedeværelse eller mangel på kemikalie, som det er meningen, at producere

Blood Sugar


De mest almindelige sygdom en endokrinolog beskæftiger sig med er diabetes-kroppens manglende evne til korrekt producere insulin . De store test for denne betingelse er en blodsukker test , og da insulin regulerer blodsukkeret , en unormalt højt blodsukker er næsten altid tegn på diabetes . Endokrinologer derfor tilbringe en stor del af deres tid at administrere og analysere blodsukkermålinger .

Skjoldbruskkirtel knude


Da endokrinologer beskæftiger sig med kirtler , en af de kirtler de handler med , er skjoldbruskkirtlen . En test , de udfører ofte er på klumper , der vises på skjoldbruskkirtlen , kaldet struma . For at teste for disse , en endokrinolog udfører en ultralydsscanning , som er brugen af højfrekvente lydbølger at kortlægge den interne struktur i den formodede struma . I modsætning til blodsukker test , dette er en fysisk test i stedet for en kemisk test .

TSH Niveauer


endokrinologer også udføre thyreoidea stimulerende hormon ( TSH ) tests . Thyreoidea stimulerende hormoner regulerer en bred vifte af kropsfunktioner , som din vægt opbevaring , hukommelse , kolesteroltal og mange andre basale kropslige funktioner .Skjoldbruskkirtlen lejlighedsvis ikke producere nok hormoner . Når dette sker, hypofysen producerer TSH med henblik på at kompensere for det . Så en stor test, endokrinologer foretage, er den kemiske test for TSH , udbredelsen af , som kan indikere en thyroideaforstyrrelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------