Position: hotel888 > 6 >

hvordan man behandler Scedosporium prolificans med terbinafin

  I henhold til "Journal of Antimicrobial kemoterapi , " Scedosporium prolificans er en svamp opdaget i 1984 , som er i stand til at producere sporer i væv og derefter spreder sig til andre organer i en patients krop . Svampen anses for opportunistiske fordi det forekommer hos patienter med allerede svækket immunforsvar . Svampen har typisk invaderet personer oplever efter transplantationen terapi og infiltrativ ledskader . Scedosporium prolificans har også vist sig at være den skyldige i toenail infektioner , kendt som onykomykose , og infektioner i øjet , kaldet antimykolika keratitis . Den " European Journal of Clinical Microbiology og smitsomme sygdomme " offentliggjorde resultaterne af et klinisk forsøg at bevise, at svampen , med næsten 100 procent dødeligheden før 2003 , kan blive undertrykt med den rette kombination af anti-svampe medicin , terbinafin og . voriconazol
1 .
Anmodning om din læge tager kulturer af din svampeinfektion at bekræfte tilstedeværelsen af Scedosporium prolificans . Anti-svampe medicin såsom terbinafin er blevet klinisk bevist at forårsage abnorme leverenzymer og må ikke tages skødesløst uden streng læge opfølgning . I en sag rapport citeret i " European Journal of Clinical Microbiology Infektionsmedicinsk , " en 55- årig kvinde udviklede en aneurisme i en arterie i hendes lever efter kun to ugers får en kombination af terbinafin og itraconazol .

2 .
Forbered dig på at tage anti-svampe behandling i flere måneder op til måske to år. Kombinationsbehandling af 200 mg voriconazol og 250 mg terbinafin gennem munden to gange om dagen i 15 måneder i vores 55- årige casestudie viste ødelæggelsen af invasive Scedosporium prolificans svampe og samtidig bevare normal leverfunktion .

3 .
Tag dit anti-svampe medicin kombinationsbehandling som foreskrevet . Husk på, at Scedosporium prolificans er en resistent svamp gør det vanskeligt at dræbe . Hvis hjælpsom , sæt elektroniske påmindelser til dig selv at tage din medicin til tiden hver dag . Deltag opfølgning aftaler med din læge , som anbefalet at spore dine fremskridt . Du kan gennemgå løbende blodprøver for at vurdere din leverenzymer for korrekt leverfunktion .

gode råd og advarsler


 • Voriconazol og itraconazol er i en klasse af lægemidler kendt som triazoler . Laboratorieundersøgelser rapporteret af " European Journal of Clinical Microbiology Infektionsmedicinsk "viser , at triazoler arbejde godt sammen med terbinafin i modstand Scedosporium prolificans . De voriconazol og terbinafin vist bedre laboratoriet resultater, selv om enkelte patient narkotika tolerance vil variere .
 • Scedosporium prolificans angreb patienter med nedsat immunforsvar . Kræftpatienter, der skal tage kemoterapi er særligt modtagelige over for døden ved denne svamp , fordi den meget medicin er nødvendig for at undertrykke cancer yderligere undertrykke immunsystemet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------