Position: hotel888 > 6 >

hvordan man behandler en grædende sår

   Når man behandler et sår er det vigtigt at bemærke, at der er en forskel mellem et berørt område , som græder blod , og et område , der græder pus . Blødning er en naturlig måde for kroppen at rense ud bakterier fra såret ved udvisningen af det , mens udledning eller pus kan ofte betyde, at såret er inficeret . Dette kan fremstå som en lyserød , gul eller gul-grøn væske . Pus grædende fra en septisk sår kan også være ganske ildelugtende . Det er vigtigt at behandle såret korrekt at rydde infektion og for at give såret til at helbrede .

Du skal bruge:
ren klud
. Vand .
Saltopløsning .
Alkohol.

Pincet .
Salve .
Selvklæbende strimler .
Bandager .1 .
Stop såret fra grædende blod ved at holde det inficerede område rejst . Små sår og rifter vil hurtigt stoppe blødningen på egen hånd . Tryk forsigtigt til et mere alvorligt sår med en ren klud . Efter 30 minutters konstant pres , bør såret have stoppet blødningen . Hvis såret fortsætter med at bløde , søge lægehjælp omgående .
2 .
Rens såret med rent vand eller saltvand . Brug ikke sæbe , da dette kan irritere såret . Alkohol kan også bruges til at rense et sår i en nødsituation . Uddrag resterende snavs eller fragmenter af belægninger med pincet . Hvis du ikke er i stand til helt at rense såret , skal du søge læge så snart som muligt . Det er vigtigt at rense såret grundigt for at forebygge infektion . Når såret er blevet renset , gælder en salve til at holde området fugtigt , f. eks Neosporin .
3 .

sikre, at huden omkring såret kommer sammen for at gøre det muligt at helbrede . Nedskæringer , der måler to inches eller mindre kan lukkes ved hjælp af klæbestrimler , mens længere snit eller snit , der er mere end en fjerdedel af en tomme dybe skal sting til at lukke . Det er vigtigt at få såret lukket så hurtigt som muligt for at forhindre skadelige bakterier trænge ind og forårsage en infektion . Holde såret dækkes ved hjælp af bandager . Forbindingen skal skiftes , og såret renses dagligt eller oftere , hvis den bliver snavset .
4 .
Se efter tegn på infektion ved udskiftning af bandage . Hvis såret græder pus , skal dette være renset ud af såret med vand eller saltvand . Hævelse , rødme og øget smerte er også tegn på infektion . Søge lægehjælp , hvis din sår fortsætter med at græde pus eller ser smittet på nogen måde . Du skal bruge et kursus af foreskrevne antibiotika , samt en stivkrampevaccination at rydde infektion og for at forhindre dens udbredelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------