Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan donere plasma i Missoula , Montana

  Mennesker med blodsygdomme , såsom hæmofili , og andre spørgsmål som f. eks alvorlige forbrændinger og blodtab bruge donorblod plasma for at hjælpe dem nyttiggørelse fra deres skader eller sygdom . Infusioner gives til disse patienter for at hjælpe dem til at stoppe blødninger og til at genoprette deres blodvolumen . Blodplasma donationer kommer fra folk som dig , som er villige til at bruge et par timer hooked op til en maskine , mens deres plasma er fjernet fra deres blod . Plasma er 92 procent vand og otte procent protein , der indeholder hundredvis af nyttige komponenter til patienter med blodsygdomme .
1 .
Figur , hvis du opfylder Food and Drug Administration 's ( FDA ) betingelserne for at blive en plasmadonorenheder . Du skal være mellem 18 og 65 år og vejer ikke mindre end 110 pounds . Du skal også opfylde en lang liste af sundhedsmæssige krav .
2 .
Kontakt en Missoula plasma center , såsom Bio Life Plasma Center eller det amerikanske Røde Kors , at planlægge en aftale om at donere .

3 .
Giv plasma centrum med fotolegitimation , dokumentation for dit CPR- nummer og bevis på din permanente adresse . Under dit første besøg vil du gennemgå en fysisk eksamen og har en konsultation med en læge . Deres blod er taget for at kontrollere, om sygdommen .
4 .
Planlæg en dato og tid til at donere din plasma . Du vil blive hooked på en maskine til én til to timer , der adskiller plasma fra blodet .
5 .

Modtag erstatning for din donation . Hver donation center tilbyder et andet beløb , som regel ikke mere end omkring 35 dollar per donation .

gode råd og advarsler


 • Donorerne kan kun give plasma to gange om ugen med mindst 48 timer mellem donationer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------