Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan donere plasma i Waco , Texas

  Fjern den røde og hvide blodlegemer og blodplader fra blodet , og du er tilbage med dit blod plasma . Deres plasma er 92 procent vand , og 8 procent proteiner og antistoffer . At 8 procent bruges til at redde livet for mennesker, der lider af sygdomme i blodet , alvorlige forbrændinger og massive blodtab . Plasma -centre i Waco , Texas er behov for blodplasma og vil betale dig for din donation
1 .
afgøre, om du er berettiget til at blive en plasmadonorenheder . Donorer skal være amerikanske statsborgere alderen 18 til 65 og vejer et minimum på 110 pounds . Hvis du har modtaget en piercing eller tatovering i de seneste 12 måneder eller du er en gravid kvinde eller en kvinde , der har født mindre end seks måneder før donere , vil du ikke være berettiget til at donere ( se Resources ) .

2 .
Besøg plasma midten af dit valg . Centre i Waco omfatter det amerikanske Røde Kors , Carter Bloodcare og Talecris Plasma Resources (jf. Resources ) .

3 .
Opret en Facebook-profil for at blive en plasmadonorenheder . Giv en kopi af dit kørekort og din komplette sygehistorie .
4 .
Gå gennem en fysisk eksamen , som tester din generelle fysiske helbred at dobbelt- tjekke din berettigelse til at donere . En læge vil tale med dig om din sygehistorie .
5 .

Vent mens din plasma er taget fra dit blod . Denne proces omfatter at have din arm hooked på en plasma -maskine, og tager mellem en og to timer . Når du har doneret , vil du blive kompenseret for din tid . Gebyret afhænger af placeringen af din donation .

gode råd og advarsler


 • Du må ikke donere mere end to gange om ugen og aldrig mindre end 48 timer mellem donationer .
 • Drik ikke alkohol 24 timer før din donation og ikke motion eller spise noget fed mad før donere .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------