Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan fjerne dybe ørevoks

  Ørevoks , der ellers er kendt som cerumen , er et stof, der er oprettet i øret for at beskytte den skrøbelige indre øre for snavs, smuds og den mulige spredning af bakterier , ifølge Mayo Clinic . Desværre , efter tid cerumen kan bygge op i øregangen , hvilket kan føre til en ørepine og problemer med at høre fra de berørte øre . Synlige voks kan fjernes med en vatpind . Dybere ørevoks kan fjernes ved sikkert hjem i løbet af få dage

Du skal bruge: .
pipetteværktøjet
Mineralsk olie eller baby olie .
Pære sprøjte .
Varmt vand .

Håndklæde .
Blødt håndklæde .


1 .
Fyld en pipette med baby olie eller mineralsk olie.

2 .
Læn hovedet , så det syge øre , er op , og læg 02:58 dråber olie ind i øret .
3 .
Holding dit vippes hovedet , at olien kan forblive i øret i fem minutter . Fjern olie ved at vippe hovedet i den modsatte retning og lad olien til at falde i en lille skål eller vask .
4 .

Gentag denne proces to gange om dagen i to dage .
5 .
Fyld en pære sprøjte med varmt vand efter de sidste dråber af olie er placeret og gør det muligt at sidde i øret på den sidste dag . Vandet skal være varmt at røre ved , ikke varmt .
6 .
vippe hovedet lidt , så de ramte øre peger op , klem vandet fra sprøjten ind i det syge øre . Hold hovedet over en vask eller et håndklæde til at forhindre forårsager en rod .
7 .
Fortsæt med at presse varmt vand ind i øret , indtil små stumper af ørevoks begynder at falde ud . Dette kan tage flere minutter.
8 .
Tilt hovedet med de berørte øre ned . Dette vil gøre det muligt for vandet at løbe fra øret . Endnu en gang , skal du holde hovedet over en vask eller et håndklæde til at undgå at skabe en rod .
9 .
Tør ydre øre forsigtigt med et blødt håndklæde .

Tips og advarsler


 • Kontakt en læge, hvis høretab er alvorlig af, hvis voks ikke kan fjernes ved denne proces . Han vil være i stand til at fjerne voks med en lille støvsuger.
 • Undgå rengøring voks fra indersiden af øret med en vatpind . Dette kan skubbe voks dybere ind i øret , der kan gøre blokeringen endnu værre .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------