Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan købe apotek briller

   Efterhånden som vi bliver ældre , mange af os kræver brug af briller til at se objekter mere klart . Øjenlæge kan meddele dig, at du ikke behøver megen hjælp , når det kommer til briller efter din årlige eksamen . I dette tilfælde , overveje køb af et par apotek briller . Dette giver dig mulighed for at spare penge , hvis du ved hvordan du vælger et par , der giver dig mulighed for at se godt
1 .
Rejse til et apotek i dit område , der sælger briller . Tag nogle form for læsestof fra magasinet rack , der indeholder ord med små bogstaver , så du kan afprøve forskellige briller .
2 .
Placer briller på dit ansigt den tilstand + 0,75 . Derefter satte bladet du lige fået den placering, du normalt bruger til at læse litteratur . Hvis du har svært ved at se ordene , øge styrken i linserne til niveau et eller 1,00 . Fortsætte med at øge styrken i glassene , du bruger , indtil du når et niveau , der føles godt på dine øjne og ikke forårsage dig til at stamme på nogen måde.

3 .
Find en stil af ramme , som du kan lide. Eksperimentere med forskellige stilarter , som du ser i spejlet . Vælg en ramme , der passer godt , ser pænt og indeholder den rette styrke til dine øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------