Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan måle hjernebølger

  Selv i dag , hjernen og dens muligheder til stede moderne medicin med mange ubekendte , læger og forskere er altid sulten for mere information om, hvordan og hvorfor vores hjerner fungerer , som de gør . Elektroencefalogram (EEG ) er et fælles redskab i denne stræben , fordi EEG aflæses og noteres elektriske aktivitet i hjernen . Studere hjerne bølger og deres variationer kan give mange fingerpeg om , hvordan hjernen fungerer . EEG- undersøgelser kombinerer en optagelse af en patients hjerne bølger med løbende vurdering af patientens psykiske tilstand og fysiske reaktioner , neurologer bruge disse oplysninger til at forstå og kortlægge hjernens aktivitet , og hvordan det påvirker patienten fysisk .

Du skal bruge: .
EEG Machine

forberede patienten


1
Diskuter med patienten , hvad der vil ske i løbet af proceduren . ; at give disse oplysninger kan lindre angst hos patienten og øge hendes niveau af samarbejde . Dette er også en god tid til at kontrollere patientens sygehistorie .

2 .
Sæt elektroderne til patientens hovedbund . Elektroderne skal placeres på steder, svarende til forskellige regioner af hjernen : frontal , central , parietal , tidsmæssige og occipital . EEG kræver normalt 16 til 25 elektroder . Fastgør hver elektrode med speciel lim udviklet til dette formål . Elektrode hætter , som er elastisk hætter med elektroder syet i den rigtige steder , er placeret over patientens kranium som en hat og er et alternativ til ulejlighed for limen.
3 .
Placere patienten og afprøvning området som nødvendig til afprøvningen ; oftest betyder det blot, at patienten lænes komfortabelt i et roligt rum uden forstyrrelser . Specifikke tests kan kræve yderligere foranstaltninger. For eksempel , når evalueringen søvnforstyrrelser bør patienten ligge i en seng , i et mørkelagt rum med henblik på at hjælpe hende falde i søvn .

Administrationen af de elektroencefalografi1 .

Kalibrer EEG maskinen og justere indstillingerne i overensstemmelse med producentens retningslinjer . Dette trin er afgørende for at få nøjagtige aflæsninger under testen .
2 .
Test EEG maskinen for at kontrollere, at det fungerer korrekt ved at have patienten sætte det gennem en " prøvekørsel ". Et par mindre øvelser , herunder blinkende hurtigt , ser til venstre og højre , optælling og åbning og lukning øjnene , skal producere specifikke forventede mønstre på EEG , bekræfter , at maskinen fungerer som det skal .
3 .

Fortsæt optagelse i 20 minutter ( 30 til søvn studie patienter) , kontrol af patientens tæt hele vejen igennem. I løbet af denne periode, kan du nødt til at administrere visse prøver som det kræves i patientens læge . De mest almindelige test er hyperventilation ( patienten trækker vejret dybt og hurtigt i tre minutter) og fotiske stimulering ( patienten er bedt om at iagttage et blinkende lys ) , begge disse stimuli fremkalde anfald
4
<. br > Afslut ved at afbryde testen på EEG maskinen , fjerne limen fra patienten og elektroderne , mærkning af EEG grafen med specifikke hjerneaktivitet mønstre og udarbejde nødvendige rapporter .

gode råd og advarsler


 • Monitor patientens opmærksomhed med jævne mellemrum under testen .
 • Under testen intervaller , der kræver hyperventilation eller fotiske stimulation , være opmærksom på beslaglæggelse aktivitet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------