Position: hotel888 > 6 >

hvordan man kan sammenligne opana & oxycodon

   Oxycodon og Opana er semi-syntetiske opioider anvendes til behandling af moderate til svære smerter . Opana er faktisk det registrerede navn på en oxymorphon tablet fremstillet af Endo Pharmaceuticals . Begge stoffer har lignende effekter med den største forskel er omkostningerne

Dosering


Den dosis Forholdet mellem oxycodon og oxymorphon mundtlige præparater er ca 2:1. Oxymorphon kræver omkring halvt så meget medicin i masse for at nå samme komfort niveau som oxycodon i smertebehandling .

Effekter


Den ønskede effekt af både oxycodon og oxymorphon er generelt analgesi eller smertelindring . Andre anvendelser omfatter bedøvelse og behandling dyspnø , eller åndenød . Begge lægemidler har samme bivirkninger som f. eks nedsat respiratorisk funktion , kvalme , opkastning , forstoppelse , døsighed og meget mere.

Cost


I USA , oxymorphon tabletter er kun til rådighed under det varemærkebeskyttede navn Opana . Oxycodon blev udviklet meget tidligere, og er i øjeblikket tilgængelig i generisk præparater . Af denne grund er oxycodon væsentligt billigere end oxymorphon .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------