Position: hotel888 > 6 >

indikationer for iontophoresis

   iontophoresis , også kaldet ion overførsel , er en metode til medicinsk behandling , der indebærer anvendelse af jævnstrøm til at levere medicin gennem en patients hud. Dette er en behandlingsmetode , der har været i brug siden det 19. århundrede . Det bruges til at behandle oplysninger , såsom muskel- smerter og gigt betingelser .

Muskuloskeletale betingelser


Injektion af dexamethason , et kortikosteroid stof , gennem iontophoresis er en måde at behandle muskuloskeletale forhold , såsom senebetændelse . Til behandling af muskuloskeletale forhold , skal lægemidlet være i form af en løsning. I denne opløselig form , kan den person, der administrerer behandlingen skubbe lægemidlets negativt ladede ioner gennem patientens hud med de negativt ladede iontophoresis elektrode .

Lokaliseret Betændelse


iontophoresis procedurer er nyttige i behandling lokale inflammationer typiske i gigtplagede forhold , såsom reumatoid arthritis i knæet , så godt. Iontophoresis kan bruges til at sende et lægemiddel direkte til det område af inflammation . Denne behandling virker bedst , når det område, hvor behandlingen skal leveres , er tæt på et areal, som elektroden bruges til at levere behandling kan nå . Det stof bliver mere udvandet , hvis det er at trænge dybere ind i huden .

iontophoresis Fordele og forberedelse


iontophoresis behandling har sine fordele . For én , er det ikke en invasiv procedure . Da kun meget små mængder af lægemidlet får inde i patienten, bivirkningerne er minimale . Samt , ved hjælp af denne procedure er en måde at undgå infektion og ubehag af injektioner . Sundhedspersonalet administrerer iontophoresis behandlingen skal først renses grundigt med alkohol patientens hud område, hvor han vil placere elektroderne . Han bør placere elektrode så tæt som muligt på det væv , der vil blive behandlet på en forholdsvis flad hudoverflade . Så han skal forberede elektroder til iontophoresis procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------