Position: hotel888 > 6 >

symptomerne på dårlig montering kontaktlinse

   Kontaktlinser arbejde på samme måde som glas gøre for at rette vision . De omdirigere lys, der kommer ind i øjet , så det fokuserer korrekt på nethinden . Mange mennesker foretrækker kontakter til briller på grund af den bekvemmelighed ikke fører briller rundt , og fordi de tror de ser bedre uden briller på . Kontakter kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde dem fungerer korrekt . Hvis dine kontakter ikke passer korrekt , mild eller alvorlige symptomer vil sandsynligvis resultere .

Smerter


En kontakt , der ikke passer korrekt forventes at irritere øjet og vævet af øjenlåget . Denne irritation kan føre til smerter og betændelse . Der er mange nerver i øjet , og det er meget følsom over for stimuli , som er en af grundene god-montering kontaktlinser er så vigtige . Hvis en kontakt er forårsager smerte , kan det faktisk være at ridse overfladen af øjet , og permanent skade er en mulighed . En kontakt linse skal fjernes så hurtigt som muligt den anden er der smerter forbundet med det , og det bør ikke bruges igen før det er blevet undersøgt af en øje professionelle .

Rødme


Den irritation forårsaget af en dårlig montering kontaktlinseoptiker får blodkarrene til at udvide sig. Dette giver mere blod til at flyde igennem og feje væk beskadigede celler , så øjet og det omgivende væv kan helbrede . Dette resulterer i betændelsestilstand i rødme både i og omkring øjet . Sværhedsgraden af rødme varierer afhængigt af den enkelte og om sværhedsgraden af øjenirritation . En kontakt , bør fjernes, også selvom mild rødme er bemærket , fordi det altid er tegn på øjenirritation , og kontakten er den sandsynlige årsag til det .

Tab af Visual Acutity


Hvis en kontakt er ikke passende ordentligt , det kan ikke bryder lys på nethinden ordentligt længere, og som et resultat , mens din vision iført de kontakter vil blive negativt påvirket . Fortsat at bære kontakterne i denne tilstand kan resultere i øjet traumer og også forårsage permanent vision skader på hornhinden , der kan warp på grund af hyppige brug af misfitting kontaktlinser . Kontakter bør fjernes , når visuelle forstyrrelser forekomme , således at både linser og dine øjne kan tjekkes for skader og årsagen til problemet kan behandles .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------