Position: sygdoms > 6 >

Dexedrine advarsler

  

Du skal bruge: .
tennisbold

Ifølge GlaxoSmithKline , dextroamphetamine sulfat , eller Dexedrine , er en " central nervesystem nydelsesmiddel receptpligtig medicin ", der almindeligvis anvendes til behandling af ADHD og narkolepsi . Som en stimulans , er Dexedrine en føderal kontrolleret stof , fordi det let kan misbruges eller forårsage afhængighed . Som med enhver receptpligtig medicin , bør patienter tale med deres leverandører af sundhedsydelser med henblik på at forstå alle de risici i forbindelse denne medicin .

Cardiac Advarsler


Patienter , både voksne og børn , bør screenes for eventuelle hjerteproblemer , før du tager Dexedrine . Hjerte-relaterede problemer kan opstå mens denne medicin , herunder pludselige dødsfald hos patienter med præ-eksisterende hjertefejl eller kardiel sygdom , slagtilfælde og hjerteanfald hos voksne og øget hjertefrekvens og blodtryk . Drøfte eventuelle familie historie af hjerte- problemer og få din eller dit barns hjertefrekvens og blodtryk kontrolleres regelmæssigt. Nogen symptomer på åndenød , brystsmerter eller besvimelse skal tages alvorligt og straks indberettes til din læge .

Mental Health Issues


Dexedrine kan medføre en stigning i aggressiv adfærd hos børn og voksne med ADHD . Derudover kan folk med skizofreni , skizoaffektive eller andre psykotiske lidelser , eller en familie historie af disse lidelser , opleve øget psykotiske symptomer og adfærdsmæssige problemer , når du tager denne medicin . Du bør tale med din læge , hvis du har en familie historie af depression , selvmord eller bipolar sygdom . Hvis du eller dit barn oplever forværrede psykiske symptomer , især at se eller høre ting , ringe til din læge med det samme .

Afhængighed Spørgsmål


Under Dexedrine i lange perioder kan føre til en afhængighed på det . Derfor er Dexedrine anbefales ikke til nogen med en historie om stofmisbrug . Opbevar denne medicin på et sikkert sted for at forhindre forkert brug eller misbrug af andre . Ifølge det nationale institut for stofmisbrug, i 2008 " 15. 200 tusind amerikanere 12 år og ældre havde taget en recept smertestillende , beroligende og stimulerende eller beroligende til nonmedical formål mindst en gang i året forud for at blive undersøgt . " Det er ulovligt at tage Dexedrine på anden måde end den, hvor det blev ordineret , og det er ulovligt at købe Dexedrine uden recept .

Graviditet

FDA klassificerer Dexedrine som en kategori C medicin , hvilket betyder, at det kun bør tages under graviditet, hvis den potentielle fordel retfærdiggør den potentielle risiko for fosteret . En kategori C medicin er et, som studier i dyr har vist negative virkninger på fosteret , men der er ingen tilgængelige studier med kvinder .

Børn

Børn under Dexedrine kan opleve en midlertidig opbremsning i væksten . I de fleste tilfælde er denne opbremsning en lille en på mindre end to pounds , og under en tomme af forskel , og over tid , har børn udgør forskellen . Dit barns højde og vægt bør kontrolleres regelmæssigt , og behandling med Dexedrine bør stoppes , hvis der opstår problemer.

Andre advarsler og bivirkninger

Patienter med en række af allerede eksisterende forhold , såsom en tidligere krampeanfald , en overaktiv skjoldbruskkirtel , svær angst og problemer med synet , ligesom glaukom , bør ikke tage Dexedrine . Forsigtighed tilrådes i de første uger af behandlingen , da Dexedrine kan forringe din koncentration og evne til at udføre sådanne opgaver som at betjene maskiner og kørsel . Altid tjekke med din læge og apotek, for at sikre, at der vil være nogen lægemiddelinteraktioner med alle allerede eksisterende medicin, du eller dit barn kan tage. Almindeligste bivirkninger oplevet af patienter, der tager Dexedrine omfatter maveonde , vægttab , nedsat appetit , mundtørhed , svimmelhed , søvnbesvær , hovedpine , rystelser og hurtig hjertebanken .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------