Position: sygdoms > 6 >

Lyme lignende symptomer

   Lyme 's sygdom er en potentielt ødelæggende sygdom , der ofte viser sig ved en række symptomer, der ligner dem identificeret i andre sygdomme . Lyme 's sygdom udvikler sig i tre etaper , og hvis venstre ubehandlet , kan føre til lange sigt , invaliderende handicap . Lyme sygdom er nemt at undgå og meget behandles . Det er forårsaget af inficerede flåter , der forbliver på en menneskelig vært for 36-48 timer . Det er vigtigt at foretage en grundig kontrol tøj , hud og hår efter udflugter i skovbevoksede områder .

Stage I


Den første fase af Lyme sygdom er ret lokalt , og omfatter en lang række symptomer , der kan findes i andre sygdomme . Mest udbredte er kulderystelser , feber , træthed , tab af energi og hævede lymfeknuder , da disse ofte forveksles med symptomer på influenza . En udslæt ofte opstår og er undertiden fejlagtigt som en allergisk reaktion . De fleste af disse symptomer peger på en række virusinfektioner , der kræver lægelig behandling . Nogle gange vil inficerede individer opleve nogen af disse typiske symptomer , men hvis du oplever en kombination af en af dem , en aftale med din læge gøre.

Fase II


I den anden fase , som regel forekommer 03:59 måneder efter udsættelse for Lyme patogenet , symptomer generelt forværres og omfatter generel træthed , ledsmerter , svaghed og følelsesløshed i ekstremiteterne , hovedpine , conjunctivitis , hjerte hjertebanken og delvis lammelse af ansigtsmusklerne . Disse symptomer er ofte menes at være et resultat af infektiøse mononukleose , en forløber for problemer med hjertet eller slagtilfælde . Den delvise lammelser i ansigtet kan være symptomatisk for slagtilfælde eller Bell 's parese . I de fleste tilfælde er lægehjælp presserende behov på dette stadium , før symptomerne bliver permanente .

Stage III


Den tredje fase er den mest alvorlige fase af Lyme 's sygdom , og kan opstå inden uger eller måneder efter den første infektion . På dette tidspunkt lider næsten 60 personer af smittede personer skader på nerver eller hjernen og oplever alvorlige smerter og hævelse i de større samlinger . Knæene er de mest almindeligt ramt samlinger . Svær træthed er generelt udbredt , i tillæg til korttidshukommelsen spørgsmål eller andre neurologiske problemer . Disse symptomer kan let forveksles med symptomer på sygdomme som leddegigt , kronisk træthedssyndrom , kræft , svulster og utallige andre . Disse symptomer er akut , og selv om de to andre faser viste symptomer for mild til at opdage, det er næsten umuligt ikke at opleve alvorlige problemer i tredje fase . Du bør gå til lægen med det samme , fordi der er en god chance for , at nogle af disse symptomer er permanente .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------