Position: sygdoms > 6 >

acromion reparation

   Det acromion er den del af skulderbladet eller skulderbladet , som danner spidsen af skulderen . Det er oftest til skade i et fald på en fremstrakt hånd , der sætter opadgående pres på denne knoglefremspring nedefra , eller en i idræt skade , der sætter pres på den fra oven , såsom en fodbold løse eller falder ned af en hest .

Du skal bruge:
Tennis bold

acromion Problemer


Mange skulderblad frakturer kan behandles uden kirurgi ved immobilisering , men i nogle tilfælde kirurgisk er det eneste middel . . Gentagne bevægelser skade af svømning eller tennis eller fra nogle erhverv kan give knogle Sporer at udvikle sig på undersiden af acromion . Gigt og over-heling af knoglen efter en fraktur kan også få dem , og disse sporer forstyrre sener i subacromialis rummet .

Kirurgisk betingelser


En fordrevet brud på acromion kan være repareret med skruer . I en skulder separation ( acromioclavicular fælles skade ) , kan kirurgi afkorte nøgleben ( kraveben ) for at forhindre den i at gnide mod acromion . En medfødt tilstand kaldet os acromiale ( forkert sammenvoksede acromion ), kan medføre skuldersmerter , at kun kirurgi kan lindre .

Kirurgisk Procedurer


Artroskopi betyder at kigge ind en fælles gennem nøglehullet snit til at identificere et problem . Acromioplasty ( forme ) kan ske ved indføring af instrumenter igennem disse portaler og barbering ben Sporer for at gøre mere plads til senerne til at flytte . Denne procedure kaldes en subacromialis dekompression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------