Position: sygdoms > 6 >

hvad er en hammer skinne ?

   Mallet finger , også kaldet baseball finger , er en tilstand forårsaget af skade på extensor senen af fingeren . Som en følge af den skade , bliver spidsen af finger eller tommelfingeren ude af stand til at rette på sin egen

Symptomer


Symptomer på . hammer finger omfatter inflammation , blå mærker , smerte og en hængende fingerspids . Lejlighedsvis vil negl blive misfarvet eller fritstående . Det normalt opstår, når fingeren spidsen er ramt , mens i den udvidede position . Dette kan ske i løbet af sportsgrene som baseball , volleyball eller basketball , eller ved simpelthen at tucking sengetæpper .

Diagnose


En X-ray af den pågældende finger fælles kan bruges til at diagnosticere mallet finger . X-ray vil gøre det muligt for lægen at afgøre, om der er nogen knoglebrud .

Splint


Så længe der ikke er nogen knoglebrud , behandling for hammer finger er normalt ikke-kirurgisk behandling. En skinne er ofte anvendt på fingeren . Det er normalt placeret på toppen af fingeren og sikrede med atletisk eller bånd tape . Der er også prefabriacted finger ærmer på markedet for kølle finger . Skinnen er normalt bæres 24 timer i døgnet i op til otte uger. Hand terapi af et fysisk eller ergoterapeut kan også være gavnlig i behandling mallet finger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------