Position: sygdoms > 6 >

hvordan man behandler en brændeovn brænde

  Typisk ovnen brænder eller " termisk " forbrændinger er dem , der opstår , når huden kommer i kontakt med damp , varme væsker eller metal , eller det elektriske element eller gas flamme af en brændeovn . Selv de mest erfarne kokke lide deres andel af forbrændinger . Mens de fleste ovnen brænder er mindre , børn på fire år og under og voksne over 60 , har øget risiko for at udvikle infektioner og komplikationer fra dem . I alle tilfælde , kan øjeblikkelig førstehjælp lindrer smerter , fremskynde heling og mindske ar forbundet med komfur forbrændinger .

Du skal bruge: .
Steril ikke- klæbende bandage
Brænd fløde .
Kirurgisk tape .
Over -the-counter smertestillende tabletter ( Ibuprofen eller Acetaminophen ) .


1 .
Kør koldt vand over brænde i 20 til 30 minutter . Hvis det brænder , er på et sted , der gør dette upraktisk , nedsænkes område i et koldt bad . Fjern alt tøj, dækker det forbrændte område .
2 .
Tag ibuprofen eller paracetamol -tabletter til at mindske smerter og hævelse . Rådføre sig med emballage instruktionerne for den anbefalede dosis.

3 .
vurdere sværhedsgraden af brænde til at bestemme , om du har brug for lægehjælp . Burns er klassificeret i henhold til omfanget af skader på huden . Rødme og hævelse er symptomer på en første grads forbrænding , andengradsforbrændinger skade underliggende lag af huden og forårsage blærer , og tredje grads forbrændinger påvirke dybe hudvæv og forårsage huden til at blive vist hvid eller forkullede . Små , mindre ovnen brænder bør ikke kræver særlige medicinske behandling , men hvis smerterne varer mere end 48 timer, en anden grad brænde er større end to eller tre inches i diameter , eller du har tredjedel grad brænde , kalder en læge .
4 .
Påfør en generøs lag af brænde creme til området og dække det med en steril , ikke-klæbende bandage . Sørg for, at forbindingen strækker sig ud over grænserne for brænde og fastgør den med kirurgisk tape .

gode råd og advarsler • Må ikke anvendes is til en brænde , fordi det bremser ned cirkulation og kan forårsage kolde skader på huden .
 • Hvis vabler på huden , ikke sprænges dem .
 • aldrig anvende smør eller tandpasta til brændt hud .
 • Du bør ikke give aspirin til børn under 12 år .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------