Position: sygdoms > 6 >

hvordan man bruger en vand PIK at overrisle dine bihuler

  Nasal kunstvanding består af oversvømmelser dine nasal passager med saltvand . Saltopløsning er en enkel sterilt vand og salt blandingen. Du kan lave din egen saltvandsopløsning eller købe det i håndkøb på apoteket. Nasal kunstvanding er en sikker metode til børn og voksne til at lindre sinus overbelastning og tørhed

Du skal bruge: .
Vand Pik
Nasal Vandingmaskine vedhæftet fil .
Saltopløsning .1 .
Vask dine hænder grundigt , herunder i henhold til dine negle . Dette er nødvendigt for at mindske risikoen for at indføre en infektion i din bihuler .
2 .
Hæld 16 ounce af sterilt saltvand i reservoiret af din Water Pik . At lave din egen saltvandsopløsning , kombinere 1 tsk . af bejdsning salt og 1 tsk . bagepulver i 16 ounce sterilt destilleret vand . Rør i blandingen , indtil den er helt opløst . Den bagepulver vil hjælpe med at fjerne slim fra din næse .
3 .

Sæt nasale Vandingmaskine til dit vand Pik som beskrevet i manualen .
4 .

tænde for vandet Pik og tilpasse det til den laveste indstilling for at kontrollere trykket . Åen skal være ca 1- tommer høj, når der varetager Vandingmaskine lige op i luften .
5 .
Lean over vasken , skal du placere Vandingmaskine spidsen i det ene næsebor og flush din nasal passage indtil reservoiret er halvt tomt . Den saltopløsning kommer ud gennem det modsatte næsebor . Hold ikke din ånde . Træk vejret gennem munden til at slappe af og ikke sluge den løsning .

6 .
Switch næsebor og skyl den modsatte nasal passage , indtil reservoiret er tom .
7 .

Blow din næse i et blødt væv for at fjerne alle resterende slim og saltvand.

gode råd og advarsler


 • Du kan skylles bihulerne to eller tre gange dagligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------