Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan klare tør hud i ansigtet

  Der tør hud er et fælles problem , der kan være forårsaget af en række problemer, såsom at være uden for lange perioder , sæber og rensemidler , samt kost og bliver ældre . Men der er visse ting, du kan gøre for at bekæmpe tør hud , som sikrer din hud sund i mange år fremover
1

Drik den anbefalede mængde af vand hver dag (8-8 ounce glas ) . Du kan selv ønsker at drikke et par mere glas end de anbefalede til at starte behandling af din hud .
2 .
Når du tager et brusebad , brug lunkent vand og bruser i 15 minutter eller mindre . Gnid ikke hårdt når du bruger en vaskeklud enten . Tør forsigtigt huden med kluden for at undgå udtørring .

3 .
Tør Vitamin E beriget hudcreme hele din hud . Brug det anbefalede antal gange pr dag, som er angivet på cremen , du køber.
4 .
Spis fødevarer, der vil hjælpe din hud yderligere. Spis masser af frisk fisk og der tilsættes 1 spsk . af hør frø til en af dine måltider , så som din morgenmadsprodukter .
5 .

Placer en cool-tåge luftfugter i dit soveværelse , når du sover , hvis du fortsat oplever tør hud ( især om vinteren ) . Det er mest sandsynligt på grund af dine indendørs opvarmning . Brug den hver aften for omkring 3 til 7 dage og din hud vil blive fugtig og mindre tørt .

gode råd og advarsler


 • Ved at kombinere de følgende tips , du vil vellykket bekæmpelse af tør hud . Det vil ikke rydde op natten , men ved at være flittig , vil du besejre tør hud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------