Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan øge melanin i kroppen

  Melanin er som oliekridt kasse med vores krop . Det er det stof , der stort set bestemmer farven på vores hud , vores hår , og vores øjne og kan også findes i vores hjerner og vores indre øre . Det er klart , nogle mennesker har mere melanin end andre . Mange mennesker ønsker at øge niveauet af melanin i huden eller andre dele af deres krop , ikke kun af hensyn til deres udseende , men også fordi melanin kan handle for at beskytte kroppen fra skadelige virkninger af for meget sollys .

Forøgelse kroppens Melanin


1 .
Få en tan . Dette er den nemmeste måde at øge din melanin og mørkere pigment i huden . Desværre kan de skadelige virkninger af ubeskyttet udsættelse for sol , såsom hudkræft opvejer eventuelle melanin-relaterede ydelser fra garvning . Også de mennesker, mest sandsynligt, at ønsker at øge deres melanin --- messen om huden --- er mere tilbøjelige til at opretholde solskader end folk med mørkere hud . Hvis du vælger at tan , er det bedst at gøre det langsomt med masser af solcreme . Du kan også styre intensiteten af din eksponering , hvis du vælger at bruge en garvning seng i stedet for at tage dine chancer med naturlige Søn
2 .
Buy kommercielle produkter designet til at producere syntetiske melanin i huden . Disse produkter , herunder mange populære selvbrunere , anses normalt langt sikrere end fuld -on solen og er ikke kendt for at øge tilfælde af hudkræft . Hvis du leder efter en dejlig , mørk pigment forandringer , men disse produkter er ofte skuffende , da de kan efterlade huden på udkig orange i stedet for brun .

3 .
Tilføj Vitamin A og E til din kost , samt karotin. Fødevarer , der indeholder disse vitaminer kan øge din melanin produktionen . A-vitamin og karotin-rige fødevarer omfatter gulerødder , meloner , fisk , æg og olivenolie . Tomater er særligt rige på vitamin E, som er pistacienødder . Du kan også prøve at øge din calcium indtag , især hvide oste .
4 .
Har en læge injicere melanin i kroppen . Stoffet anvendes i disse injektioner er ikke reel melanin , men et syntetisk hormon , der fungerer som melanin i kroppen . Disse injektioner virker som en UV-frie garver , og vil faktisk mørkere farven på din hud . Som med aktuelle UV-frie garvere , er disse injektioner ikke forbundet med bivirkninger som hudkræft .

gode råd og advarsler • Brug passende solcreme , når garvning . Må ikke tan , hvis din læge råder dig til ikke at , som visse hudtyper er mere tilbøjelige til solskader og hudkræft end andre . Læs alle advarsler og instruktioner på pakninger på alle UV-fri garvning produkter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------