Position: sygdoms > 6 >

hvordan man kan trække vejret for at kontrollere smerte

  Alternative læger tror, du kan fjerne smerter ved at trække vejret rigtigt . Men først er du nødt til at lære at trække vejret ordentligt , som udøvere mener, at med skyndte livsstil , vi indånder også overfladisk og uden behørig opmærksomhed . Med korrekt vejrtrækning vaner , kan du ikke kun reducere din smerte , men du kan også øge niveauet af ilt i blodet stream , hæve din energi niveauer , slappe af dit tarmsystem muskler , bremse din puls og sænke dit stressniveau .

Du skal bruge:
Afslappende musik -cd .


1 .
Praksis dyb vejrtrækning gennem din mellemgulvet , indtil det bliver en vane og føles naturligt . Sidde op lige på en behagelig stol , sætte dine skuldre tilbage og den ene hånd på brystet, og den anden i toppen af din mave . Fokus på din kropsholdning , så din brystkasse kan udvide nemt . Træk vejret ind gennem næsen og tælle til fem , som du gør det . Vær opmærksom på hånden på din mave bevæger sig når du fylder dit mellemgulv med luft . Hånden på dit bryst , vil ikke bevæge sig. Hold for en tæller , før vejrtrækning langsomt ud gennem munden . Pause til en tæller , gentag og fem gange .

2 .
Langsom ned din vejrtrækning . Ifølge forskere på et klinisk forsøg på Arizona State University , at halvere antallet af vejrtrækninger pr minut faldt den smerte hos patienter med fibromyalgi . Det gennemsnitlige antal vejrtrækninger pr minut er 12 til 18, og bremse ned til seks havde en signifikant effekt . Forskerne mente, at " bremse vejrtrækningen har en direkte indvirkning på det sympatiske nervesystem , som hjælper med at kontrollere blodgennemstrømningen og hudtemperatur , blokering nogle af de smerter respons . "
3 .
Gør det til en vane at slappe af . Når du slappe af , er du sandsynligvis til at sove bedre , har mere energi og mindre stress , og disse sammen kan øge effektiviteten af enhver smerte kontrolmetoder eller medicin . Tænk på noget, der gør du føler dig rolig , visualisere en afslappende scene eller lytte til blid musik, som du trækker vejret ind og puste langsomt ud .
4 .

arbejde gennem en proces af nedbøjning dine muskler mens du ånder ind og ud langsomt . Med udgangspunkt i dine tæer , flex dine muskler mens du ånder ind på tæller til tre og slip muskler mens du ånder ud til optælling af tre . Gå videre til nedbøjning dine ankler , arbejde dig op gennem kroppen og slut af med musklerne i dit ansigt . Visualiser kernen af din smerte , og læg din hånd på det område , der er i smerte , mens du fortsætter denne øvelse .

gode råd og advarsler


 • Du kan slappe af , så meget , at du falder i søvn i midten af din vejrtrækning øvelser . Det er en god ting, fordi søvn er en god healer , også .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------