Position: sygdoms > 6 >

hvordan man laver arm krykker

  Hvis du har været skadet eller har et handicap , skal du måske krykker for at komme rundt . Mens din hospital eller læge bør være i stand til at give dig krykker , kan du finde det svært at finde nogle, der er den rigtige størrelse og er behageligt for dig at bruge . Gøre din egen krykker er ikke kun billigt , men du kan også tilpasse dem for maksimal komfort og mobilitet

Du skal bruge: .
3 kosteskafter
. Vand .
Saw .
Mål tape .

Bor .
Negle.
4 svampe .
Gaze .
Medicinsk tape .

Gummihætte .


1 .
Mål afstanden fra dit underarm på gulvet . Slap af i skuldrene og armene ved måling , beder nogen til at hjælpe dig , hvis det er nødvendigt. Toppen af krykke skal stoppe om to finger bredder under din armhule .
2 .

Skær to af de kosteskafter til den rigtige størrelse ved hjælp af de målinger, du tager . Sav håndtag i halv på langs ned på midten, efterlader 12 inches sammen øverst på håndtaget .
3 .
Placer kosteskafter i en spand med vand , så træet blødgør og bliver bøjeligt . Du bliver nødt til at forlade dem der for cirka tre dage for træ til at blødgøre .
4 .
Mål bredden af din hånd at måle, hvor meget plads skal du fat i krykke . Derefter måle længden af din arm , fra skulder til håndled for at finde ud af hvor du skal placere hånden greb om kosten .
5 .
Skær to stykker træ fra Den tredje kosteskaft , en af de håndgreb og én til underarm støtte . Brug boremaskinen , fastsætte disse dele på plads . Den underarm støtte bør gå mellem de to halvdele af kosteskaft øverst . Brug skulder til håndled måling placere hånden støtte , som også skal passe mellem de to halvdele af kosteskaft .
6 .
Dæk underarm støtte og hånd greb med en svamp og vedlægge dette med medicinsk tape . Wrap gaze over svampen i så meget som du har brug for at gøre krykke behagelig at bruge .
7 .
Sæt gummi hætten på i bunden af kosteskaft , så krykke virker ikke " t glide ud under dig , når du bruger den . Gentag denne proces for den anden kosteskaft .

gode råd og advarsler


 • Hvis underarm støtte og hånd greb er stadig ubehageligt , overveje at købe nogle gel-baserede trædepuder .
 • For isnende betingelser , så prøv med en krykke is klampen for ekstra greb .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------