Position: sygdoms > 6 >

spinal dekompression værktøjer

   En person , der lider af smerter og dysfunktion af spinal kompression er oftentimes over for udsigten til komplicerede og risikofyldte rygkirurgi . Læger og kiropraktorer anbefaler en række ikke-kirurgiske behandlingsmetoder , der er kendt under samlebetegnelsen spinal dekompression terapi , i et forsøg på at undgå kirurgisk behandling . Kirurgisk behandlingsmetoder har alle samme mål: at aflang rygsøjlen og afhjælper trykket fra komprimerede nerver , der gør det muligt spinal strukturer til at helbrede .

Trænings Program


Den første behandling anbefales typisk for spinal dekompression er en omfattende træningsprogram. Dekompression øvelser baseret på udvidelse er designet til at dekomprimere rygsøjlen nerver og lette presset og smerte . The Consumer 's Guide til Spinal dekompression hjemmeside tilbyder en gratis bog til download , som forklarer en terapeutisk øvelse regime og mekanikken i spinal kompression .

Laser Therapy


Kolde laser behandling er blevet en populær modalitet til at hjælpe dekomprimere rygsøjlen . Laserterapi aktiverer kroppens naturlige helbredende kræfter med lys energi og hjælper med at bekæmpe kroniske smerter og fremme helbredelse . Laserterapi udgør nogen fare , og er effektiv til at producere effektive resultater .

Akupunktur


Akupunktur blev udviklet i Kina tusinder af år siden , og i de seneste år , er blevet populær i det vestlige medicin . Akupunktur virker ved at indsætte nåle i specifikke punkter i kroppen . Mens akupunktur anses for at have en bred vifte af terapeutiske virkninger på kroppen , er dets primære effekt , der produceres ved at regulere nervesystemet , der producerer endorfiner at lindre smerter . Det er også menes at ændre hjernens kemi , der påvirker dele af det centrale nervesystem .

Inversion Table

Brug af en inversion bordet indebærer omsnøringsbånd patienten til en massagebriks , så at vende tabellen , så patientens ryg dekomprimerer . Bordet kan vendes op til 90 grader , men er ofte brugt på omkring 45 grader for patientens velbefindende . Tabellen låser i den ønskede position og tyngdekraften virker at dekomprimere rygsøjlen . Denne terapi øger blodtilførslen til rygsøjlen , letter spændinger og reducerer smerte . Personlig inversion tabeller er tilgængelige til brug i hjemmet . Disse tabeller er kompakte og fold nemt for opbevaring .

Decompression Bænk

En dekompression bænk virker ved at placere kroppen på en 90/90 graders vinkel . Patienten ligger med forsiden nedad på bænken og bøjer den øverste halvdel af kroppen mod gulvet , skaber de første 90 graders vinkel . Benene så bøje i knæene , skaber den anden 90 graders vinkel . Dette gør det muligt tilbage til arbejde med tyngdekraften og eliminerer Overstrækning af rygsøjlen . Bænken øger blodgennemstrømningen og reducerer tilbage træthed og stress .

Yderligere Retningslinjer

En læge eller kiropraktor kan anbefale andre behandlinger for at dekomprimere rygsøjlen . En sele er undertiden bruges til at anvende et let tryk på ryggen og afhjælpe spinal kompression og smerte . Det er også strækker rygmuskler og forbedrer blodcirkulationen . En læge eller kiropraktor kan også vælge at patienten til at prøve elektrisk stimulation , varme terapi eller ultralyd til at støtte dekomprimere rygsøjlen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------