Position: sygdoms > 6 >

tegn på høreproblemer

  

Du skal bruge:
Tennis bold

Høreproblemer kan starte i alle aldre , men er mest sandsynligt, at forekomme i ældre voksne . Årsager til høretab kan være arvelig , ligesom hærdning af stapes knogle i mellemøret . Skade og kroniske infektioner kan også påvirke hørelse . Når høretab sker gradvis , er det ikke altid mærkbar med det samme . Mennesker , der lider af høretab ofte ikke anerkender den betingelse , indtil en ven eller et familiemedlem bringer det til deres opmærksomhed .

Skilte


Ifølge MayoClinic . com , høretab kan indeholde tegn såsom bede folk om at gentage sig selv , tale, der er dæmpet og svært at forstå , løbende at skrue op for lyden på tv og problemer med at høre bestemte ord eller toner i en menneskemængde .Efterhånden mennesker med høreproblemer vil tilbagetrækning fra sociale miljøer og samtaler . De føler sig isoleret fra at kommunikere med andre . Hertil kommer , lister University of California i San Francisco Medical Center høretab symptomer som mangler punch linje på en vittighed . Du kan fortælle , at den person ikke hørte det, fordi deres ansigtsudtryk ikke ændrer sig. Du vil måske bemærke, at den person, stirrer direkte på folk, når de taler .For at undgå anerkendelse af høretab , vil nogle folk forsøger at bluffe sig igennem en samtale , at lade som har hørt hvert eneste ord .

Test din hørelse


The National Institute on Døvhed har skabt en hurtig test til folk, der tror, de kan have et problem at blive hørt.Der er 10 spørgsmål , der kan afsløre behovet for en evaluering af en læge . Nogle spørgsmål er relateret til samtale og evnen til at følge , hvad folk siger . Et spørgsmål handler om hørelse kvinder eller børn taler fordi højere toner kan være vanskeligere at høre i nogle tilfælde .Høretab kan forårsage angst , frustration og en fornemmelse af, at folk er vred på dig . Det kan forårsage depression , og det kan være svært at overbevise en person , at han har nedsat hørelse .At deltage i en test kan være mindre konfrontationssøgende og mere overbevisende .

decibel og høretab


Arbejdstagere, der udsættes for høje decibel støj skal bære høreværn , som kræves af føderale lovgivning . Her er et eksempel på nogle lyde : en vaskemaskine er i sikker rækkevidde på 70 decibel , tung bytrafikken er på 90 decibel og er den maksimale rækkevidde er tilladt for en otte-timers periode for arbejdstagerne. Den skade rækkevidde og et tegn høretab kan være nært forestående indeholder en ambulance sirene på 120 decibel , eksplosionen af en 12- gauge shotgun på 165 decibel , og en raket på 180 decibel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------