Position: sygdoms > 6 >

virkninger af Clearasil

   Millioner af mennesker kæmper med acne problemer på daglig basis , så henvender de sig til Clearasil at få noget hjælp . På trods af den magt og popularitet af formlen , skal du altid vide præcis, hvad en behandling gør , hvad dens ingredienser er , og hvis det kan have nogen bivirkninger , før du tager det .

Acne Treatment


Den vigtigste virkning af eventuelle Clearasil produkt er , at det rydder op akne , deraf navnet . Der er forskellige typer af formler i Clearasil linje , men de alle arbejder med de samme grundlæggende forudsætning . Benzoylperoxid , som er en ingrediens i andre acne behandlinger , hjælper med at tørre huden op og dermed dræbe acne .

Mild Effects


Selv hvis du oplever en mild effekt , bør du have det tjekket af en læge for at sikre, at det ikke udvikler sig til noget værre . Efter at sætte på produktet , kan din hud stikker en smule eller er blevet lidt rød eller tør . Fortsat rødme , scaliness og irritation kan forekomme , i hvilket tilfælde du absolut skal søge lægehjælp .

alvorlige bivirkninger


Nogle af effekterne af Clearasil kan være ganske alvorlige , så bør du altid konsultere en læge, før du bruger nogen ny type medicin eller salve . Du har måske en alvorlig hudreaktion , såsom nældefeber , tørhed eller afskalning . En anden potentiel bivirkning er en alvorlig allergisk reaktion , hvilket kan forårsage nældefeber , lukning af halsen , hævelse af regioner i ansigtet og munden eller åndenød . Du skal gå til en skadestuen omgående, hvis disse symptomer opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------